Horváthékat több dolog is hátráltatta, Pacsi nagyon sajnálja - reakciók

Kihagyná a napfelkeltét a Honvéd trénere.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd a Budafokon aratott győzelmével bebiztosította a helyét az NB I-ben, így az is eldőlt, hogy kiesett a DVTK. A mérkőzés után Horvát Ferenc hatalmas teherről, míg Pacsi Bálint szerint sikerült felráznia a csapatot.

 

Budafok-Kispest: megvan a másik kieső is - NB1.hu

 

 

Horváth Ferenc (Honvéd): ,,Borzasztó nehéz mérkőzés volt, főleg így, hogy kihegyeződött a mérkőzés. Vasárnapi meccs, utolsó mérkőzés, minden eredmény le volt tisztázva, nagyjából már mindenki bennmaradt, úgyhogy óriási teher alatt játszottunk. Ehhez még hozzájött, hogy orkán erejű szél volt, ami nem segítette a játékot. Ez a hatalmas tét rá is nyomta a bélyegét a mérkőzésre, de bármilyen módon is, a legfontosabb az, hogy teljesítettük azt a feladatot, amiért idejöttünk. A csapat bennmaradt az NB I-ben, ami egy borzasztóan nehéz dolog volt még akkor is, hogyha a nevekre nézve a Honvéd kerete nagyon jól néz ki."

Horváth hozzátette, hogy megbeszélték, hogy próbálkoznak majd a távoli átlövésekkel, még akkor is, ha nem nekik kedvez a szél iránya. A tréner 3-4 hete folyamatosan látja a napfelkeltét, de reméli, hogy ezt most már ki tudja hagyni.

Pacsi Bálint (Budafok): ,,Volt tartása a csapatnak, az egész mérkőzésen, az utolsó pillanatig küzdöttünk a döntetlenért egy ikszes meccsen. Úgy érzem, hogy a srácok mindent megtettek, lelkileg sikerült felrázni a csapatot. Az első félidőben voltak nagyobb lehetőségeink, de a játékrész végén volt egy hullámvölgyünk, amikor nagyon nyomott az ellenfél, amit a második félidő elején folytatott is. Sajnos kaptunk egy gólt egy átlövésből. Megtettünk mindent, cseréltünk előre, a végén is hármat. Nagyon sajnálom, hogy nem lett meg a döntetlen."

Pacsi elmondta, hogy számukra egyetlen mérkőzés sem tétnélküli, mert az önbecsülésükért küzdenek.

Legfrissebb híreink