Horváth Ferenc kicsit belehalt - reakciók

Elég ennyi pont Supkáéknak?

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, a Honvéd egy utolsó perces góllal kikapott a Kisvárdától. A mérkőzés után Horváth Ferenc kicsit ,,belehalt" a meccsbe, míg Supka szerint még nem gyűjtött elég pontot a csapata.

 

Honvéd-Kisvárda: a végén jött a dráma - NB1.hu

 

 

Így nyilatkoztak a vezetőedzők a mérkőzés után:

Horváth Ferenc (Honvéd): ,,Nehéz bármit is mondani erről a mérkőzésről. Úgy vettem észre, hogy a Kisvárda visszaállt, arra várt, hogy mikor fogunk hibázni. Végül is ez a taktikájuk bevált. Próbáltuk nem siettetni a játékot és nyugodtan megtalálni azokat a területeket, ahol be tudunk menni. A második félidőben ez többé-kevésbé sikerült is. Veszélyesen játszottunk, nem éreztük, hogy baj lehetne. A futball ilyen."

Horváth szerint nem feküdt a csapatának a Kisvárda stílusa, de ennek ellenére is megvoltak a lehetőségeik. A Honvéd trénere így folytatta a mondandóját:

,,Egyelőre egy állítmányt és egy alanyt is nehéz beletennem egy mondatban, most pont belehalok az egészbe."

Megpróbálta kirúgni a labdát a gólvonalról Horvát Ferenc, de nagyon messze volt. A Kisvárdát egy nagyon masszív csapatnak tartja, mely nagyon jó játékosokból áll.

Supka Attila (Kisvárda): ,,Úgy gondolom, amit felépítettünk a mai mérkőzésre, azt maximálisan meg tudtuk valósítani. Még akkor is, ha az utolsó pillanatban szereztük a gólt. Ez egy nagyon fontos mérkőzés volt, így is készültünk rá, mert az elmúlt időszakban nem sok sikerben volt részünk. Próbáltuk a játékosokat mentálisan olyan állapotba hozni, hogy elhiggyék azt, hogy tudunk meccset nyerni. Azzal, hogy ezt a mérkőzést lehoztuk, könnyebb lesz a játékosokat felkészíteni a következő mérkőzésekre. Volt több olyan szituáció, melyből gólt szerezhettünk volna előbb is. Az, hogy az utolsó pillanatban szereztük a gólt, annak köszönhető, hogy nagyon jól megoldottuk a védekezésünket. Most kezd igazán úgy összeállni a védekezésben a játékunk, ahogy az ősz folyamán volt, amikor nagyon kevés gólt kapott a csapat. Ez a téli igazolásoknál megbomlott, mert sajnos sérülések és betegség miatt kiestek az embereink, nagyon nehéz volt őket pótolni. Azonban akik most játszanak, kezdik megérezni azt a játékot, amit szeretnénk az elkövetkezendő időszakban is játszani."

Supka elmondta továbbá, hogy nem felejtette el a Honvédban töltött időszakát, de függetleníti magát az érzelmektől. Erős védekezésre és jó kontrajátékra készült a Kisvárda a meccs előtt. A várdai tréner szerint a keret átalakulása és a sok kieső miatt nyúlt ilyen hosszúra a nyeretlenségi sorozat. A játékosaink külön is hangoztatta Supka, hogy még nem érték el azt a pontmennyiséget, ami elegendő lehet a bennmaradáshoz.

Legfrissebb híreink