Horváth Ferenc kiakadt: „Kislányokat nevelünk a bírók által”

Nem fogta vissza magát a Hali trénere.

Forrás:

Feszült és fordulatos meccset játszott egymással az éllovas Ferencváros és az utolsó Haladás. Király Gábor kivédte Varga Roland tizenegyesét, majd Davide Lanzafame gólját nem adta meg Karakó Ferenc játékvezető.
 
Az a Karakó Ferenc, aki a második félidőben „fél pillanat alatt” mutatta fel egymás után kétszer a sárga lapot Király Gábornak, a vasiak kapusának.
 

A hazaiak által 2-0-ra megnyert mérkőzést követő sajtótájékoztatóra eléggé feldúlt állapotban érkezett Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője.
 

„Nagyon jó Ferencváros ellen játszottunk, a listavezető az előző három-négy meccsen bebizonyította, hogy mennyire jó játékosok alkotják. Azt gondolom, hogy az első félidei játékunk az nagyon rendben volt, megtettünk mindent. Aztán a második félidőben bebizonyosodott, hogy széllel szemben nem lehet. Ha nem ment a játékosoknak, akkor ment másképpen. Olyan játékost állítottak ki, akit nyolcszáz mérkőzés óta nem állítottak ki, a száját még egy kutyafáját nem hagyta el egész életében. Kíváncsi vagyok, mi lesz beleírva a jegyzőkönyvbe. Ez az egész nagyban befolyásolta a mérkőzést és az egész felfogás, ahogy ez a mérkőzés vezetve volt. Ha lehet erről beszélni úgy, hogy ne kelljen majd fizetnem, akkor elmondom a véleményemet. Mindent lefújnak, neveljük szépen a kislányokat a bírók által, majd ha kimegyünk a nemzetközi porondra, jön egy albán csapat vagy egy üzbég, szétvágnak minket, erőszakosak, kemények, a magyar játékosok meg nézegetnek, hogy hol vannak a galamblelkű magyar bírók, akik minden ilyet le szoktak fújni. Ez is a nagy problémája a labdarúgásunknak szerintem. De gratulálok a Ferencvárosnak.”
 

Horváth a mondandója után érdekes kérdést kapott, amire még keményebb válasz adott. Felvetették neki, hogy ha a kiállítás jogos volt, akkor mi a véleménye a kapusa cselekedetéről. Horváth erre csípőből azt válaszolta, hogy nem feltételezi, hogy az volt, mert megkérdezte Királyt az esetről, aki azt mondta neki, hogy csak annyit mondott, hogy les volt.
 
A Ferencváros frappáns válasza Horváthnak a linkre kattintva érhető el
 

Legfrissebb híreink