Horváth Ferenc kétmeccses ultimátumot kapott?

Miskolc – A Loki és a Vidi ellen kell teljesíteni a lehetetlen küldetést?

Forrás: dvtk.eu

 

A DVTK két vereséggel kezdte az OTP Bank Liga tavaszi küzdelmeit, pedig korábban Horváth Ferenc elmondta, hogy a keret meg lett erősítve, és végre minden poszton két hasonló képességű futballistája van. Az első tavaszi meccsen jött a 3-0-s megsemmisítő vereség a Mezőkövesd ellen, majd hétvégén, hatpontos meccsen kapott ki a Diósgyőr az MTK-tól 3-2-re.

 

A DVTK jelen pillanatban 21 ponttal a tabella 10. helyén áll, és csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a DVSC-t. A boon.hu információja szerint Horváth Ferenc alatt inog a kispad. Állítólag a kövesdi meccs után Szabó Tamás ügyvezető jelezte a szakvezetőnek az elégedetlenségét, és van, aki úgy értesült, hogy a szakvezető ultimátumot kapott, amely szerint a következő két bajnokin (Debrecen idegenben, Videoton idegenben) négy pontot kellene szereznie a csapatnak.

 

Veszélyben Pontes állása? Visszaülhet a klubikon a kispadra - NB1.hu

A boon.hu értesülése szerint, ha van ultimátum, ha nincs, függetlenül attól, hogy meddig tart a türelem a szakvezetővel szemben, és hogy az esetleges szerdai Magyar Kupa nyolcaddöntő befolyásolja-e a jövőjét, a klub edzői vonalon elkezdett mocorogni, hazai szinten és határon túl is puhatolóznak, hogy ha a váltás mellett döntenek, legyen alternatíva.

Legfrissebb híreink