Horváth Ferenc két edzőt visz magával a Halihoz

Két szakember távozik a klubtól.

Forrás:

 
"A 45 éves, fővárosi születésű Horváth Ferenc a Budapest Honvédban kezdte játékospályafutását, majd a Videoton, FTC, a belga Genk, a német Cottbus, az izraeli Maccabi Tel-Aviv, majd az Újpest, a spanyol Almeíra, a portugál Estoril Praia, ismét a Videoton, a skót Livingstone, a Diósgyőr, az FC Fehérvár, a Paks, a Pápa, az osztrák SC Ostbahn XI., végül az SV Markt csapatában futballozott. Belga bajnok, kupagyőztes, kétszeres szuperkupa-győztes, izraeli kupagyőztes, portugál másodosztályú bajnok. 286 NB I-es meccsen 115 gólt jegyzett, a válogatottban 32 mérkőzésen 11 találatot szerzett. Edzőként az FTC utánpótlásában, aztán Vecsésen, Szigetszentmiklóson dolgozott. Az NB I-ben először Kecskeméten kapott lehetőséget, aztán Pakson, Győrben, a Videotonnál munkálkodott – Székesfehérváron szezon közben érkezett és ezüstérmet szerzett a piros-kékekkel. Utána Diósgyőrben irányította a szakmai munkát, 2017 nyarán szerződött az akkor még NB I-es Balmazújvároshoz, ám csapatával búcsúzott az első osztálytól.
 
Horváth viszont maradt a másodosztályú Balmazújvárosban: sőt, szerdán este a Monor (1-0) elleni bajnokin még ő irányította a hajdúságiakat. Csütörtök délután viszont már a Szombathelyi Haladás edzését vezette. Horváth nem egyedül, két segítőjével érkezett. 
 
- Horváth Ferenccel a bajnokság végéig kötöttünk szerződést – tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatójától. – Mivel a csapat az utolsó helyen áll a tabellán, nem is lehet más célunk, mint, hogy bentmaradjunk a bajnokságban. Bízunk benne, hogy új edzőnkkel a cél teljesíthető. Horváth Ferenccel együtt érkezik Szamosi Tamás másodedző és Borsos Vilmos kapusedző. Így a korábbi másodedző, Pinte Attila mellett Jakab Csaba kapusedző is távozik – további változás nincs a szakmai stábban."
 
Horváth Ferenc a kinevezése után egyből fontos üzenetet kapott, ami a linkre kattintva érhető el!
 

Legfrissebb híreink