Horváth Ferenc hiába küldené akárhová a csapatát - gólok

Dajka László rövidzárlatról beszélt.

Forrás:

Viszonylag hamar hátrányba került, de utána gyorsan fordított a Haladás Kisvárdán, így még mindig él a bentmaradási esélye. A hazai csapat nehezebb helyzetbe került. A két szakvezető így értékelt a mérkőzés után:
 
Dajka László (Kisvárda): „Nem kezdtünk rosszul, bár azért a Haladás is mutatta, hogy ott van a pályán. Megszereztük a vezetést, majd kerestünk még lehetőségeket, rúgtunk is egyet, de az les volt. Volt egy 8-10 perces rövidzárlatunk, amikor a Haladás fordított pillanatok alatt és onnantól kezdve mentünk az eredmény után, és Fortuna sem állt mellénk. El kell ismerni, hogy százszázalékos ziccert nem tudtunk kidolgozni. Komoly lehetőségeink viszont voltak, valamint az ellenfélnek is, legfőképpen kontratámadásokból. Tudomásul kell venni, ami történt, vége van, viszont az biztos, hogy a céljaink eléréséhez bravúrra lesz szükség.”
 

Horváth Ferenc (Haladás): „Nagyon jó, hajtós meccs volt, sok munkát tett bele mindkét csapat. A kapott gól ellenére is úgy éreztem, hogy jól játszunk, nem sokat kell változtatnunk, de hál’ Istennek már az első félidőben tudtunk fordítani, ami nagyon fontos volt a végeredmény szempontjából. Nagyon nagy dolog volt, hogy ilyen jó csapat ellen ilyen hamar meg tudtuk fordítani a találkozót. A második félidőben nagyjából tudtam, hogy mi fog történni. Egy olyan csapat, amelynek ilyen égetően szüksége van a három pontra, azt küldhetem én akárhova – letámadni, sokkal kijjebb védekezni -, az mindenáron tartani fogja az eredményt. Most is ez történt. Nagyon mélyen, de hősiesen védekeztünk, gratulálok a csapatomnak, nagyon nagyot mentek, és a Kisvárdának is, nagyon jó csapat."
 
1 Ferencvárosi TC 67
2 MOL Vidi FC 57
3 DVSC 48
4 Újpest FC 48
5 Budapest Honvéd 41
6 Mezőkövesd Zsóry FC 38
7 Puskás Akadémia FC 35
8 Paksi FC 35
9 MTK Budapest 34
10 Kisvárda Master Good 32
11 DVTK 31
12 Szombathelyi Haladás 28
 

Legfrissebb híreink