Horváth Ferenc és Herczeg András elmondta, miért égett be a Loki

Balmazújváros - A balmazi edző Verebesen nőtt fel.

Forrás:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Debreceni VSC 4-0 (1-0) 
Balmazújvárosi Városi Stadion, 1808 néző. Játékvezető: Kassai
Balmazújváros: Horváth L. – Habovda, Rus, Tamás L., Uzoma – Vajda (Kamarás, 80.), Sigér, Majszuradze, Batarelo (Haris, 74.) – Andrics (Zsiga, 78.), Arabuli. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
DVSC: Kosicky – Barna Sz., Szatmári Cs., Kinyik, Kusnyír – Tőzsér, Filip (Bódi, a szünetben) – Sós (Tisza T., 71.), Varga K., Könyves (Takács T., 52.) – Tabakovic. Vezetőedző: Herczeg András.
Gólszerzők: Andrics (36.), Vajda (47.), Rus (65.), Arabuli (89.)
 
Horváth Ferenc: "Verebesen nőttem fel, aki egyszer azt mondta, hogy egyszer valaki nagyon beleszalad a késbe, ez most megtörtént. A helyzeteinket berugdostuk. Más volt így focizni, hogy a helyzeteink itt gólok lettek. A bentmaradást illetően bármi megtörténhet. Megyünk a bentmaradásért." (haon.hu)
 
Herczeg András: "Első percekben nem volt probléma a játékunkkal, kapufát is rúgtunk. Utána pontatlanok voltunk, az Újváros gyorsaságban, akaratban felülmúlt bennünket. A második félidőben hamar kaptuk a második gólt, ezután kockáztattunk, átálltunk három védőre. Gratulálok az Újvárosnak. Motiváltabbak voltak ma, mint mi." (haon.hu)
 

Legfrissebb híreink