Horváth Ferenc elmondta, mi pecsételte meg a Hali játékát

Herczeg András is értékelt.

Forrás:

Változatos mérkőzésen nyert 2-0-ra a Loki a Hali otthonában. A debreceniek így pillanatnyilag a harmadikok (ez változhat az éppen zajló Honvéd-Újpest mérkőzés végeredményének a függvényében), míg a szombathelyiek már 7 pontra vannak az utolsó előtti Kisvárdától és 8-ra a már bennmaradó helyen tanyázó DVTK-tól.
 
A mérkőzés után így értékelt a két szakvezető a haon.hu jelentése szerint:
 
„Horváth Ferenc: Sok minden visszatükröződött ezen a mérkőzésen, ami a Haladás idényét jellemezte. Kihagytuk a tizenegyest, a Debrecen berúgta a szabadrúgást, mi kihagytuk a helyzeteinket, megpecsételte a csapat játékát. Nem volt egy rossz meccsünk, nekünk is voltak helyzeteink. Nem ez volt a rossz meccsünk, hanem az előzőek. A különbség az is volt, hogy mi kihagytuk 11 méterről, ők 22 méterről berúgták.
 
Herczeg András: Változatos jó mérkőzés volt, mindkét csapat igyekezett győzelemre játszani. Jól játszott a csapat. Ahhoz, hogy ez így alakult, kellett Nagy Sándor tizenegyes védése az első percben. A csapat több helyzetet dolgozott ki, gratulálok a fiúknak, jól játszottak, értékes győzelmet értünk el. Összességében jó teljesítményt nyújtott a gárda.”
 
A forduló góljai, videók, összeállítások és a tabella a linkre kattintva érhető el
 

Legfrissebb híreink