Horváth Ferenc: "A bíró vett egy sportszeletet a játékosnak, megsimogatta, megbüfiztette és ment tovább a játék"

Balmazújváros - Zseniális!

Forrás:

Horváth Ferenc, a Balmazújváros vezetőedzője a következőket nyilatkozta az Újpest elleni kupavisszavágót követő sajtótájékoztatón az nso.hu jelentése szerint.

„Nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, az utolsó néhány percben, amikor már kard ki kard alapon játszottunk, akkor volt csak lehetősége az Újpestnek. Annyira rettegett mindenki Magyarországon a Balmazújváros–Puskás döntőtől, hogy tettünk azért, ez ne valósuljon meg. Nem akarok bírózni, mert nem rajta múlott, de az 52. percben volt egy olyan kiállítás, amely után a bíró vett egy sportszeletet a játékosnak, megsimogatta, megbüfiztette és ment tovább a játék, a lap meg nem került elő, sajnos. Ez már nem az első ilyen meccsünk ezzel az úriemberrel, aki nagyon jó bíró, csak mindig azok a nehéz napok, amikor nekünk fúj.”

Ezután az együttese teljesítményét méltatta:  

„Van egy csapat, amely bejutott a döntőbe, és van egy csapat, amelyre borzasztó büszke lehet mindenki, velem az élen. Nagyszerű ezekkel a fiúkkal dolgozni, és ha a Jóisten megadja, akkor reméljük, hogy jövőre is az NB I-ben tudjuk folytatni. Aztán ha más nincs, akkor majd jövőre megnyerjük a kupát.”

Legfrissebb híreink