Horvát Kupa: Kleinheisler edzője teljesen kiakadt - videó

A magyar játékos pirosat kapott.

Forrás: NK Osijek/Facebook

HORVÁT KUPA ELŐDÖNTŐ
HNK Rijeka–NK Osijek 3–2
gólszerző:
Muric (64.), Colak (74. - 11-esből), Yateke (86.), ill. Bockaj (16., 48.)

Horvátországban vasárnap este a Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató Eszék a Rijeka otthonában vendégeskedett, a találkozó tétje a kupadöntőbe jutás volt. A magyar válogatott futballista bekerült az eszékiek kezdőcsapatába. Sokáig úgy tűnt, Kleinheislerék sikerével zárul az összecsapás, hiszen Bockaj két góljával a 48. percben 2-0-ra vezetett az Eszék. 

Aztán az 56. minutumban 10 főre fogyatkozott a Rijeka riválisa, sajnos Kleinheisler kapta meg a második sárgáját. Ezt követően feltámadtak a hazaiak, Muric és Colak is bevette a vetélytárs kapuját, utóbbi egy büntetőt értékesített. A 3-2-es végeredményt végül Yateke állította be a 86. percben. 

Sažetak | Rijeka 3-2 Osijek

 

Az eszékiek hivatalos weboldalán megjelent cikk szerint a Rijeka továbbjutásából Pajac játékvezető is alaposan kivette a részét. A portál szerint például Kleinheisler kiállítása is vitatható. Ivica Kulesevic vezetőedző sem volt túl boldog a lefújás után.

"Úgy gondolom, egy elődöntőben ilyen szégyennek nem kellett volna megtörténnie. A játékosaimnak csak gratulálni tudok, hiszen bátran futballoztak, emellett dominálni is tudtak a meccsen. Sajnos ilyen körülmények között nem juthattunk tovább" - nyilatkozta a tréner.

A győztes "hadvezér", Simon Rozman szerint fontos volt, hogy a játékosai kétgólos hátrányban is hittek magukban.

"Régóta nem játszottunk mérkőzést, így nem meglepő, hogy bizonyos dolgok nem működtek tökéletesen. A fiúknak gratulálok, hiszen bíztak magukban a különbség ellenére is. A szurkolóinknak szeretnénk köszönetet mondani. Ugyan most nem lehettek a stadionban, de az arénán kívül is olyan hangulatot teremtettek, amiből erőt meríthettünk" - fogalmazott a Rijeka mestere. 
 

Legfrissebb híreink