Horvát csapat ellen mutatkozott be a ZTE legújabb igazolása

Jól sikerült az egerszegiek edzőmeccse.

Forrás: ztefc.hu

Amíg a legtöbb honi egyesület Spanyolországban vagy épp Cipruson gyakorol, és játssza az edzőmeccseket, addig az NB I újonca itthoni környezetben készül az egy hét múlva kezdődő tavaszi idényre. 

Dobos Barna tanítványai szombaton a horvát NK Slaven Belupo ellen mérték össze erejüket, és jó játékkal nyertek 2-1-re. A ZTE utolsó felkészülési mérkőzésén otthon fogadta a 10 csapatos horvát bajnokság hetedik helyezettjét, és máris bemutatkozott a zalaiaknál a héten szerződtetett ciprusi Fanos Katelaris, valamint először lépett pályára hazai környezetben Eric McWoods és Stjepan Ostrek

Élő közvetítés az átigazolásokról - Feczesin bemutatkozott a Vasasban - NB1.hu

 

Az NB I-ben a Diósgyőr ellen kezdő Zalaegerszeg jól kezdte a mecset, és már az első negyedórában megszerezte a vezetést Stieber révén. A válogatott játékos egy kiugratás után emelte át szépen a labdát a kimozduló vendégkapus felett (1-0). A szünetig nem változott az állás, de a második félidő elején újabb találat esett, a horvátok Mateus fejesével egyenlítettek (1-1). A meccsen azonban a zalaiaké volt az utolsó szó és Babati szép találatával nyerték 2-1-re utolsó felkészülési mérkőzésüket.

ZTE FC - Slaven Belupo 2-1 (1-0)
ZTE FC: Demjén – Bolla (Gergényi, 46.), Lesjak (Sebestyén, 80.) , Bobál D. (Szépe, 69.), Bedi – Katelaris , Mitrovic (Ostrek, 80.) – Stieber, Bobál G., Radó (Babati,60.) – Ikoba (McWoods, 60.)
Gólszerzők: Stieber (15.), Babati (82.) ill. Mateus (66.)

Hír még a csapat háza tájáról, hogy sérülése után Barczi Dávid jövő héten már edzhet a bennmaradásra hajtó gárdával, és a december elején megműtött Tamás Krisztián lábáról is lekerült a gipsz.

Legfrissebb híreink