Horvát bajnokot igazolt a Kaposvár

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Kaposvári Rákóczi

ÍME, A KAPOSVÁR BEJELENTÉSE:

"kétszeres horvát és moldvai bajnok, valamint egyszeres horvát és moldvai kupagyőztes labdarúgó csatlakozott a bajnoki rajt előtt együttesünkhöz, ugyanis Kaposváron folytatja pályafutását Antun Palic.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Antun Palic személyében újabb horvát labdarúgót szerződtetett az OTP Bank Liga NB I. szombati folytatására készülő együttesünk. A 31 esztendős támadó középpályás Zágrábban született, s az NK Zagreb Akadémiáján kezdte el építeni karrierjét. A korosztályokat végigjárta, de felnőtt csapatban nem tudott bemutatkozni, így a Lucko, a Croatian Sesvete majd az Inter Zapresic csapataiban futballozott, mielőtt leigazolta az egyik legnagyobb horvát klub, a Dinamo Zagreb. A fővárosi gárdával két bajnoki és egy kupasikert könyvelhet el, bár csak öt találkozón jutott szóhoz. Ezt követően külföldre igazolt, előbb ciprusi AEK Larnaca csapatába, majd a Bangkok United együtteséhez, ezt követően pedig egy szezonra ismét hazatért a Krka gárdájához. 2015 és 2017 között a Dinamo Bukarest labdarúgója volt, ahol 59 mérkőzésen ötször volt eredményes, majd egy belga kitérőt követően ismét a román fővárosi csapatban futballozott. 2018-ban igazolt Moldovába, a Sheriff Tiraspolhoz, ahol kétszer hódította el csapatával a bajnoki címet és egyszer a moldvai kupát. Antun Palic a horvát U19-es, U20-as és U21-es válogatott mezét is magára ölthette korábban."

Legfrissebb híreink