Hornyák nem bocsát meg a Puskás Akadémia játékosainak

Egyelőre legalábbis biztosan, de...

Forrás: Puskás Akadémia

Mint arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia hosszabbítás után 4-0-ra nyert a Szentlőrinc ellen, így bejutott a legjobb 32 közé a Magyar Kupában.

MK: gálázott az MTK, megsérülő partjelző, Feczesin is gólt szerzett - EREDMÉNYEK - NB1.hu

 

A lefújást követően Hornyák Zsolt, a felcsútiak vezetőedzője értékelte a látottakat. A DVTK elleni bajnoki vereség után kifakadó tréner ezúttal elégedettebb volt. "Picit megkönnyebbültem, hisz sikerült a továbbjutás. Az, hogy csak a hosszabbításban tudtunk gólokat szerezni, de tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű meccs, ráadásul nagyobb gondokkal küzdöttünk, nem ideális formában. A DVTK elleni vereség után nehéz volt belekapni ebbe a meccsbe, váltottunk, az első félidőben a fiatalok ismét remekül mozogtak, de éreztem a javulást az idősebbeken is a második félidőben, amikor bejöttek. Tegnap hosszú órákat beszéltünk, úgy érzem, felfogták, de nem nyert ügy ez még, hosszú idő kell és sokat kell javítani még, hogy megbocsátsak azért a hozzáállásért, ami eddig volt. Bízom benne, hogy segítenek a szavak, a csapatszellem felemelkedik, a szív és az akaraterő ott lesz, hogy ne is kelljen ilyenekről beszélni - hisz a profi fociban ez alapdolog, ha ez nincs, nincs is miről beszélni" - mondta.


A GÓLOK TÖRTÉNETE:

96. perc: Knezevic lépett ki a balösszekötő helyén és bombázott a kapufára, a kipattanóra Mance érkezett és második kupagólját szerezte a Puskás színeiben. 0-1

97. perc: Mindössze egyetlen percet kellett várni a második felcsúti gólra, Mance talált be ismét. 0-2

110. perc: Jött a harmadik: Radics passza után Jakub Plsek célzott pontosan. 0-3

118. perc: A végén Knezevic is beköszönt, a hihetelenül agilisan játszó Tamás Nándor passzából állította be a végeredményt. 0-4


JEGYZŐKÖNYV:

Szentlőrinc SE–Puskás Akadémia FC 0–4 (0–0, 0–0, 0–2)

gólszerzők: Mance (96., 97.), Plsek (110.), Knezevic (118.)

Szentlőrinc: Slakta – Molnár R., Dulló, Keresztes B., Nagy B. (Havas, 46.) – Kovács D. (Vajda R., 75.), Lehoczky, Hleba (Nikics, 46.), Harsányi I. (Drilon, 64.) –Frőhlich (Kaproncai, 90.), Torvund (Czuczi, 101.).
PAFC: Tóth B. – Radics, Szolnoki, Spandler, Nagy Zs. – Urblík (Knezevic, 78.) – Komáromi (Slagveer, 61.), Baluta (Van Nieff, 106.), Corbu (Plsek, 61.), Weslen Jr. (Tamás N., 68.) – Kiss T. (Mance, 78.)

Legfrissebb híreink