Hornyák játékosai megértették - REAKCIÓK

Csizmadia szerint edzőmeccset játszottak.

Forrás: pfla.hu

Mint ismert, 3-0-ra legyőzte hazai pályán a Puskás Akadémia a Budafokot, az NB I 11. fordulójában. A mérkőzés után Hornyák elmondta, hogy mi hozta a jó eredményt, míg Csizmadia Csaba elismerte, hogy a Budafok volt a jobb csapat ezen a találkozón.

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): ,,A csapat nagyon kompaktul nézett ki a mai mérkőzésen, nagyon jó volt a mozgás és a küzdőszellem. Sokat segített a válogatott-szünet. Nem tudok kiemelni senkit, aki kevesebbet vagy többet tett volna hozzá a mai meccshez, de a küzdőszellem ott volt végig, ez hozta a jó eredményt. A játékosok visszajöttek és megértették, hogy mi volt a rossz és próbáltak rajta javítani, majdnem fontosabb, mint az eredmény. Nagyon örülök a 3-0-ás győzelemnek, köszönöm a csapatnak. Kívülről azt éreztem, hogy ha úgy tudjuk lejátszani a meccset, ahogy kezdtük, akkor nem lehet baj.”

Hornyák később újból kiemelte, hogy mennyire fontos volt az, hogy a játékosok megértették, hogy mi volt a baj és ezen tudtak is változtatni. Nagyon reméli, hogy mindenki érzi és megtalálta a helyét a csapatban. Azért cserélt keveset, mert élvezték a játékosok a focit és tetszett, amit látott.

 

Puskás Akadémia-Budafok: eltűnt gólok nyomában - NB1.hu

 

 

Csizmadia Csaba (Budafok): ,,Nehéz egy 3-0-ás vereség után bármit is mondanom. A csapat egy edzőmeccs hangulatát vette fel és kicsit olyan ritmusban is játszottunk, ami az elmúlt időszakban nem volt jellemző a csapatra. Úgy érzem a csapatunkat egy kicsit a csere is megfogta az elején, de ezek nem kifogások, csak gondolkozom, hogy mi történhetett a mérkőzésen. Teljesen mértékben megérdemelt a Puskás Akadémia győzelme, mást nem érdemeltünk ezen a meccsen, mint vereséget. Vannak ilyen mérkőzések, tanulunk belőle és koncentrálunk a következő meccsre.”

Csizmadia hozzátette, hogy nem lehet arra fogni a vereséget, hogy régen játszott tétmeccset a csapat. Kirják Henrik játékán kívül, aki az első NB I-es meccsét játszotta, nem tud kiemelni semmit.

 

Legfrissebb híreink