Honvéd-Vasas: 30 perc alatt eldőlt

Horváth és Schindler is sort cserélt.

Forrás: Vasas/Facebook

Budapest Honvéd-Vasas 3-1 (3-1)

Az NB I-ben a kiesés elől menekülő Honvéd az NB II-ben a feljutásra törő Vasassal játszott edzőmeccset szombaton. Az összecsapás - ha csak a gólokat tekintjük - gyakorlatilag 30 perc alatt eldőlt. A kispestiek az ötödik percben szerezték meg a vezetést, erre még volt válaszuk az angyalföldieknek, ám a folytatásban Horváth Ferenc tanítványai még két alkalommal vették be Jova kapuját. Egyébként a térfélcsere után sem volt unalmas a játék, de ekkor már nem zördültek meg a hálók. Érdekesség, hogy mindkét vezetőedző sort cserélt a második félidőben. 

A gólok története:

5. perc: Zsótér szöglete után Tamás ívelte be középre a labdát, amely végül Nagy Dominik elé került, aki egy csel után 13 méterről lőtt a kapu jobb oldalába. 1-0!

8. perc: Terbe adott be, Feczesin pedig levette a labdát, majd az ötös környékéről a kapu jobb oldalába passzolt. 1-1!

15. perc: Mezgrhani jobbról ívelte be a labdát, Balogh Norbert pedig bevetődve, 7 méterről bombázott a léc alá. 2-1!

29. perc: Balogh meglódult, majd Boubacar Traoréhoz passzolt, akit a kifutó Jova sem tudott megzavarni. A kispesti játékos hat méterről gurított a Vasas kapujába. 3-1!

BUDAPEST HONVÉD FC–VASAS FC 3–1 (3–1)
Honvéd-MFA Utánpótlásközpont
V:
Berényi Tamás (Aradi J., Horváth Z.)
G: Nagy D. (5.), Balogh N. (15.), Traoré (29.) ill. Feczesin (8.)
Honvéd: Tujvel (Nagy S., a szünetben) – Mezghrani, Batik, Lovric, Tamás K. – Nagy D., Zsótér, Kamber, Nagy G., Balogh N. – Traoré. Az 57. perctől: Nagy S. – Aliji, Klemenz, Bardea, Uzoma – László D., Bocskay, Kamber, Banó-Szabó, Lukács D. – Gale. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Vasas: Jova (Rados, a szünetben) – Terbe, Kilyén (Szivacski, a szünetben), Otigba, Tóth B. – Hidi M. S. (Szalai, 61.), – Kovács M., Szatmári L. (Kapornai, 61.) – Vernes (Pekár, a szünetben), Radó (Köböl, 61.), Feczesin (Birtlan, 61.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

FRISSÍTÉS:

14.07:

Honvéd-Vasas: Horváth reméli, Schindler többet várt - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink