Honvéd: utolsó perces győzelemmel tért vissza Horváth Ferenc - reakció

Másodosztályú ellenféllel játszottak.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, Horváth Ferenc, a Honvéd vezetőedzője eltiltás miatt hiányzott a DVSC ellen hihetetlen körülmények között (1-3-ról 5-3-ra fordítottak a debreceniek) elveszített mérkőzésről. 

A kispestiek a válogatott szünetet kihasználva pénteken edzőmeccset játszottak, méghozzá a másodosztály 16. helyén álló Budaörs ellen. A találkozó egyetlen gólját Májer Milán szerezte a 91. percben. 

Felkészülési mérkőzés:
BUDAPEST HONVÉD FC–BUDAÖRSI SC 1–0 (0–0)

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont. V: Oláh Gergő (Baghy)

Honvéd: Tujvel – Lovric (Szabó T., 77.), Batik, Baráth, Talys – Zsótér (Banó-Szabó, a szünetben), Pantelic (Nagy G., a szünetben), Hidi (Szűcs T., 77.) – Bőle (Májer, a szünetben), Lukic (Balogh N., a szünetben), Nagy D. (Keresztes, 77.). Vezetőedző: Horváth Ferenc
Budaörs: Slakta – Menyhárt (Váradi, 67,), Gyurácz, Kékesi, Kapronczai (Gula, a szünetben) , Molnár Cs. (Vankó, a szünetben), Lengyel, Sajbán M., Bognár D., Balázs (Halmai, a szünetben), Winkler (Halácsi, a szünetben). Vezetőedző: Gabala Krisztián

G: Májer (90+1.)

Horváth Ferenc értékelése: "Ezen a héten is a fő cél a fizikai részeken volt, valamint azon, hogy kijöjjünk abból az ütésből, amit elszenvedtünk a Debrecen ellen. A legfontosabb az volt, hogy ne kapjunk gólt. A védekezést gyakoroltuk a héten, a helyzeteink alapján pedig még több gólt is szerezhettünk volna. Minden sikerre szükség van, így ez is segíteni fog, jövő héten pedig kihegyezzük a dolgokat az MTK elleni meccsre. Ha értékesítjük a helyzeteinket és védekezésben is rendezzük a dolgokat, úgy gondolom, sikeres hétvége lesz a következő."

Legfrissebb híreink