Honvéd: újpestiek után volt fradista is kiszemelt

Ma újra játszanak a kispestiek.

Forrás:

Ma újra edzőmeccset játszik a Honvéd, méghozzá a DVTK ellen, a mérkőzés 16 órakor kezdődik.

A találkozó mellett, annak ellenére, hogy nem lehetnek ott, az átigazolási hírek is lázban tartják a Honvéd híveit. Már régen megírtuk, hogy Zsótér Donát és Litauszki Róbert is célkeresztben van az Újpest játékosai közül, mindkettőnek lejár a szerződése a nyáron, jelenlegi helyzetben a Honvéd előnyösebb ajánlatokat tud adni a futballistáknak.

Már szintén írtunk az MTK középpályásának, Vass Patriknak az esetleges érkezéséről, aki alapember volt gyakorlatilag 13 éven át a kék-fehéreknél, ám az utóbbi időszakban sérülés miatt nem tudott játszani. Vassnak szintén lejár a szerződése.

A Nemzeti Sport értesülése szerint szintén kiszemelt az FTC volt spanyol védője, a Real Madrid neveltje, David Mateos (legutóbb az izraeli élvonalban játszott), aki 2013 és 2015 között 40 meccsen lépett pályára az NB I-ben.

Arról is hírt adtunk már, hogy Pisont István megbízott vezetőedző a bajnokság végéig irányítja a piros-feketéket, az új vezetőedző jelöltek között megtalálható Fernando Fernández, a DVTK volt vezetőedzője.
 

Legfrissebb híreink