Honvéd-Újpest: közleményt adott ki a rendőrség

Méghozzá hivatalosat.

Forrás: honvedfc.hu

A XIX. Kerületi Rendőrkapitányság hivatalos közleménye:

,,Az OTP Bank Liga soron következő fordulójában a Budapest Honvéd FC–Újpest FC mérkőzést 2021. november 27-én 19.30 órától rendezik meg az új Bozsik Arénában. A meccs kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség korlátozásokat léptet életbe a stadion környékén.

A Bozsik Aréna beléptető kapui 17.30 órától nyitnak. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a találkozóra időben érkezzenek, a beléptetés a szokottnál tovább tarthat, mivel a rendezők védettségi igazolvány, érvényes belépőjegy, személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány és ruházat-/csomagellenőrzést hajtanak végre. 

A szurkolók kizárólag érvényes belépőjeggyel és védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba!

A rendőrség Budapest XIX. kerület Hofherr Albert utca, Ady Endre út és Nagykőrösi út közötti szakaszát időlegesen és szakaszosan lezárja. Kérjük a mérkőzésre gépkocsival érkező hazai szurkolókat, hogy járműveikkel a Hofherr Albert utca megjelölt szakaszán ne parkoljanak.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak megtalálása esetén a birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk. A védettségi igazolvány hamis, hamisított vagy más nevére szóló felhasználása bűncselekménynek minősül!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság"

Legfrissebb híreink