Honvéd: újabb játékos hosszabbított

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME, A HONVÉD HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Meghosszabbította a Budapest Honvéd Mohamed Mezghrani szerződését

Nagy Gergő és Baráth Botond után újabb fontos játékossal hosszabbított szerződést a Budapest Honvéd: további két évig a kispesti együttest erősíti Mohamed Mezghrani!

„Mohamed Mezghrani nagy munkabírású csupaszív játékos, aki a jobb oldalt bejátszva posztja egyik legjobbja tud lenni a magyar bajnokságban. Ezért is örülünk, hogy továbbra is minket erősít a jövőben, annak ellenére, hogy több kérője is volt Magyarországról és külföldről egyaránt” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

Az algériai-belga védő 2019 januárjában lett a Honvéd labdarúgója, s rögtön fontos tagjává vált a csapatnak, amellyel Magyar Kupát nyert, míg az előző szezon hajrájában ő bombázott a Budafok hálójába, s az a gól nem csak három pontot ért a Honvédnak, csapatunk ugyanis azzal a sikerrel őrizte meg az NB I-es tagságát.

„Boldog vagyok, nagyon jó érzés, hogy továbbra is a Honvéd játékosa lehetek – kezdte az aláírást követően Mohamed Mezghrani. – Nem titok, több ajánlatot is kaptam, időre volt szükség, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Ebből a szempontból nem volt könnyű a dolgom, viszont sokat beszélgettem Kun Gábor ügyvezetővel és Horváth Ferenc vezetőedzővel is, és éreztem, hogy számítanak rám, innen nézve pedig egyszerű volt a döntés, hogy maradok Kispesten. Egyébként se lett volna illendő egy gyengébb szezon után távozni, ha majd egyszer váltok is, akkor egy erős csapatból tenném azt, mert a Honvédnak az élmezőnyben van a helye. Szóval mindent összevetve a maradás volt számomra az első számú opció.”

A 27 esztendős jobb oldali védő hozzátette, a döntésében az is szerepet játszott, hogy otthon érzi magát a Honvédnál, szereti Budapestet, a csapattársakat, és egy erős bajnokságban szerepelhet, ezek pedig mind fontos összetevők egy-egy szerződés kapcsán.

„Sajnos az előző szezon nem sikerült jól a számunkra, de nem szabad elfelejtenünk, tanulnunk kell a történtekből – emelte ki Mohamed Mezghrani. – Meg kell vizsgálnunk, hogy mi okozta a gondokat és kijavítani a hibákat, muszáj levonni a tanulságokat, hogy ez még egyszer ne ismétlődhessen meg. Ez rám is vonatkozik, önkritikus vagyok a saját játékomat illetően, így azt is tudom, hogy én miben hibáztam és miben kell még többet adnom.”

Mohamed Mezghrani úgy véli, erős a Honvéd a kerete és látszik a klub törekvéseiből, hogy szeretne még jobb csapatot építeni a következő szezonra, védőnk pedig bízik is benne, hogy az élmezőnyhöz tartozik majd az együttes az új idényben.

„A legfontosabb, hogy az egész csapat számára jól sikerüljön a felkészülés, tiszta fejjel, jó erőben vágjunk neki az új kihívásoknak – hangsúlyozta Mohamed Mezghrani. – A szünet első időszaka egy picit stresszesebb volt, mert lejárt a szerződésem, többen kerestek is, viszont miután meghoztam a döntést a maradásról, megnyugodtam, és kezdődhetett az igazi szabadság. Kipihentem magam, friss vagyok, kezdődhet a felkészülés!"

Legfrissebb híreink