Honvéd: újabb fiatalt "szerződtettek"

Már a harmadosztályban is bemutatkozott.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd profi szerződést kötött Fazekas Lóránttal. Fazekas 2015-ben csatlakozott a fővárosi alakulat akadémiájához. Íme a kispestiek közleménye Fazekas kontraktusáról:

"A 17 éves, gyöngyösi nevelésű játékos 2015-ben érkezett az akadémiánkra, s azóta kijárta a ranglétrát: bajnoki címet ünnepelhetett a 2017/2018-as szezon végén az U16-os, egy évvel később pedig az U17-es csapattal is. Fazekas jelenleg már az U19-es együttesünk tagja, de lehetőséget kapott már az NB III-ban is.„Büszke vagyok magamra, hogy megkaptam az első profi szerződésemet – mondta Fazekas Lóránt.

 

– Sok mindenkinek megköszönhetem ezt, elsősorban a családomnak, hogy mindig mellettem voltak. Szerencsére nagyon jó csapattársaim vannak, akik mindenben segítenek, ahogyan a stábtagok és az edzők is. Nagyon jól érzem magam a Honvédnál, nagyon jó a közösség. Fiatalon kerültem ide, sok mindent átéltem már az akadémián. A célom az, hogy minél hamarabb bemutatkozhassak az NB I-ben, minél több évet le szeretnék húzni a klubnál, azután, ha úgy adódik, külföldön is megmutatnám magam.“

Legfrissebb híreink