Honvéd: szurkolói összefogás az egészségügyi dolgozókért

Hivatalos közlemény.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME A HONVÉD KÖZLEMÉNYE:

„Hiányoznak a meccsek, a hangulat, a játék. Nem hiányozhat azonban az összefogás!“

Így kezdődik szurkolóink felhívása arra a jótékonysági akcióra, amelynek keretében a Szent László Kórház számára szerveztek gyűjtést, segítve a rendkívüli helyzetben helytálló orvosok és egészségügyi dolgozók munkáját. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhaz egy mérkőzésbelépő árával, de aki teheti, „a sör árát“ is hozzácsaphatja az utaláshoz. Az adományokat a KLTE számlaszámára (MAGNET Magyar Közösségi Bank 16200113-00270179, közlemény: „maradjotthon“) várják, s az adakozókat egyúttal arra is kérik, hogy a kedvenc, mérkőzésen készült fotójukat is küldjék el a KLTE Facebook oldalára, hogy legalább a virtuális térben ismét találkozhassunk.

Etesd a dokit

Törzsszurkolóink becsatlakoztak az „Etesd a dokit" mozgalomba is, amelynek célja, hogy az egészségügyben dolgozó szakembereknek ellátást biztosítsanak a rendkívüli helyzetben. Az akció keretében a kispesti drukkerek saját költségükön pizzákat, vízeket szállítanak több fővárosi egészségügyi intézménybe, s ehhez a kezdeményezésükhöz ugyancsak örömmel fogadnak hozzájárulásokat: akár utalással, akár étel-ital felajánlásával segíthetitek a jó célt.
A kezdeményezést az alábbi számlaszámon segíthetitek:

Filippov Gergely
11600006-10000006-12865973
Közlemény: „korona“"

 

KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB

Szépen fogynak a belépők, de még mindig lehet utalni! Szombaton for... dultunk hozzátok az alábbi felhívással: Jótékonysági akció: "Egy meccsjegy ára!" Hiányoznak a meccsek, a hangulat, a játék. Nem hiányozhat azonban az összefogás! Sokan rengeteget tesznek azért, hogy mielőbb a stadionban találkozhassunk. Segítsük az ő munkájukat egy meccsbelépő árával!

Legfrissebb híreink