Honvéd: szerződéshosszabbítást jelentettek be

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

Íme, a klub közleménye
 
Batik Bence és Berla Attila után Mohamed Mezghranival is szerződést hosszabbított a Budapest Honvéd együttese, így a télen igazolt belga(-algériai) védő 2021. június 30-ig érvényes megállapodást kötött a kispesti klubbal.
 
„Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk – mondta Mohamed Mezghrani, aki fél plusz két évre érkezett télen, és teljesítményével hamar meggyőzte a klubvezetést, hogy hosszú távon érdemes rá számítani. – Örülök, hogy elégedettek velem, magam is azt érzem, hogy egyre jobban megy a játék, azonban azt látni kell, hogy a Honvédba igazolásom előtt négy hónapig nem futballoztam, és érzem még magamon a kihagyást. Ami pozitív, hogy meccsről meccsre jobban megy, fejlődöm, viszont biztos vagyok benne, hogy még ennél is jóval jobban tudok majd teljesíteni.”
 
A 24 esztendős labdarúgó korábban arról beszélt, hogy szeretne bekerülni az algériai válogatottba, és úgy véli, a honvédos szereplése segítheti ennek elérésében: jó bajnokságban játszik, rendszeresen szerepel, szóval jó úton jár.
 
„Bízom benne, hogy a Honvéddal megszerezzük a harmadik helyet, ez a legfontosabb, hiszen ha jól szerepelünk, az a válogatott esélyeimet is növeli – folytatta Mohamed Mezghrani, akit magyarországi élményeiről is kérdeztünk. – Remekül érzem magam a Honvédnál, csupa kedves ember vesz körül, és vannak társak, akikkel franciául is tudok beszélni. Budapest Európa egyik legjobb városa, jól érzem magam itt. Az édesapám szokott időnként meglátogatni, megnézi a meccsemet, eltölt két-három napot itt, jó élmény szokott lenni mindkettőnknek.”

Legfrissebb híreink