Honvéd: szerződéshosszabbítás - reakció

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

A kispestiek közleménye:

"Szerződést hosszabbított a Honvéd Benczenleitner Barnával

Kerezsi Zalán után újabb korosztályos válogatott játékossal hosszabbítottunk szerződést, Benczenleitner Barna 2024 nyaráig érvényes (hosszabbítási opcióval ellátott) megállapodást írt alá a Budapest Honvéddal.

„Barni a második csapatunkban, valamint a korosztályos válogatottban is alapember. Emellett már többször megmutatta az első csapat edzésén és edzőmérkőzésén is, hogy nagy potenciál van benne. Fontos, hogy keményen dolgozzon és folyamatosan fejlődjön továbbra is, és akkor szép jövő állhat előtte” – mondta Kun Gábor ügyvezető.

A 18 esztendős bal oldali védő partneregyesületünknél, a Gloriettnél kezdte a karrierjét, szerepelt az Airnergy FC és a Ferencváros utánpótlásában, majd 2017 nyarán érkezett Kispestre, így immár több mint négy éve nevelkedik nálunk és erősíti a Honvédot. Fiatal tehetségünk még nem volt 17, amikor már debütált a második csapatunkban, mostanra pedig már 32 NB III-as meccsnél tart, háromszor volt a meccskeret tagja az első csapatnál, és a nyári, ausztriai edzőtáborban is megmutatta magát.

„Nagy pillanat ez az életemben, hiszen nem mindenkinek adatik meg ilyen lehetőség, nagyon boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbított velem a klub – kezdte Benczenleitner Barna. – Rengeteg segítséget kaptam mindenkitől az eddig itt töltött időben, úgy érzem, hogy a Honvédnál tudok a legtöbbet fejlődni. Szeretnék a második csapatban kiemelkedő teljesítményt nyújtani, meghatározó emberré válni, emellett pedig szeretnék az NB I-es együttessel edzeni, keretbe kerülni és bemutatkozni az első osztályban, hogy bizonyítsam, ott is megállom a helyem.“

FRISSÍTÉS:

PÉNTEK, 13.55:

Legfrissebb híreink