Honvéd-Paks: nem kertelt a kispesti edző - reakciók

A Honvéd-drukkerek komoly dicséretet kaptak.

Forrás: honvedfc.hu

Nem sikerült jól a kispestiek rajtja az NB I-ben, mivel két meccs alatt nem tudtak pontot szerezni. Ezt a rossz sorozatot vasárnap este a Paks ellen lehetne megszakítani. Tam Courts a meccs előtti nyilatkozatában többek között a kispesti szurkolókat is magasztalta, valamint nem kertelt, hiszen kijelentette, otthon a szezon első diadala a cél.

"Láttam pozitívumokat az első két mérkőzésen is a játékunkban, ahogy azt is tudjuk, hogy nagyon fontos, hogy 90 percen keresztül teljesítsen jól a csapat, és amilyen hamar csak lehet, megszerezzük az első sikerünket. A Fehérvár ellen a kezdés rendben volt, az első félóra az elképzeléseink szerint alakult, támadásban viszont nem vállaltunk elég kockázatot, hiányoztak a lövések, a jobb döntések, hogy megfelelő helyzeteket tudjunk kialakítani, az ellenfél pedig megbüntette a hibáinkat, a két kapott gól után ki kellett nyílnunk, de azt éreztem, hogy a srácok végig mentek előre, ez azonban nem párosult eredménnyel.

 

Fantasztikus, ahogy a szurkolók mindkét meccsen 90 percen át ott álltak a csapat mögött, miattuk is szeretnénk győzni vasárnap, ez külön motivációt jelent a számunkra.

 

A Fehérvárral vívott meccsen jól szállt be Kocsis Dominik, szerintem a szurkolóknak is tetszett a játéka, fontos, hogy lehetőséget tudjunk adni a fiataloknak, hogy folyamatosan fejlődhessenek. Továbbá azt is tegyük hozzá, hogy múlt vasárnap öt új igazolás volt a pályán, össze kell szokni és eljutni oda, hogy együtt tudjunk magas szinten teljesíteni. De ahogy említettem, tisztában vagyok vele, a Honvédnak mindig és minden meccsen a győzelemért kell küzdenie. Nagy a verseny a magyar bajnokságban, ebből a két fordulóból is látszik, hogy minden pontért meg kell harcolni, én pedig hiszek a csapatomban, hogy mi is sikeresek lehetünk ebben a küzdelemben, itt az ideje, hogy elkezdjünk pontokat szerezni. A Paks négy pontot szerzett az első két meccsén, ez is mutatja, hogy jó csapatról van szó, de otthon, a szurkolóink előtt be akarjuk gyűjteni az első sikerünket" - nyilatkozta a fővárosi csapat vezetőedzője a Honvéd hivatalos oldalának.

A paksiak négy ponttal gazdagodtak az első két meccsükön. Varga Barnabás annak ellenére nem írja le a kispestieket, hogy még nem szereztek pontot.

"Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen két vereség után a Honvéd egészen biztos, mindent belead majd. Százszázalékot kell nyújtanunk, és egy pillanatig sem szabad azt gondolnunk, könnyen meglehet a találkozó. Mivel a jövő hétvégi, Ferencváros elleni mérkőzésünket elhalasztották, szeretnénk a tabella elején maradni, de ehhez Kispestről három pontra lesz szükségünk. Magunkra kell figyelnünk, és azzal a mentalitással előrukkolni, amit az első fordulóban mutattunk. A Vasas otthonában rögtön látszott, amikor nem koncentráltunk eléggé, ezúttal ismét a kezdősípszótól kell összpontosítanunk. Kiválóan érzem magam a klubnál, és persze szeretnék újra betalálni, de ha más találatával jön majd a siker, természetesen az sem gond, a csapat sikere az első" - idézi a paksi játékost a Tolna megyei klub hivatalos oldala.

A találkozó 20 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink