Honvéd-Paks: ezt a meccset visszanézi Bognár György?

Pár perc alatt állították ki a játékost.

Forrás: paksifc.hu

Budapest Honvéd-Paks 1-1 (0-0)

A Paks a hétvégén 4-4-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel. Bognár György csapata szerdán is remizett, ezúttal a kispestiekkel osztoztak meg a pontokon. Abból a szempontból örülhetnek a vendégek, hogy a 66. perctől Papp Kristóf kiállítása miatt emberhátrányba kerültek. Bognár György nemrég a DVTK legyőzése után azt mondta, hogy nem fogja visszanézni azt a találkozót. Felmerül a kérdés, hogy ez az összecsapás mennyire tetszett a rutinos mesternek?

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: TOMAS TUJVEL

Az első félidő derekán néhány pillanat alatt két nagy védést is be kellett mutatnia a rutinos hálóőrnek. Ha Bognár vagy Ádám túljár az eszén, lehet, hogy teljesen másképp alakul a találkozó.

A MECCS KULCSMOMENTUMA:

Papp Kristóf először a 62. percben kapta meg az első sárgáját, majd a 66. minutumban újabb sárgát kapott, így el kellett hagynia a játékteret. Annak örülhet, hogy ez a gyorsan összeszedett két lap nem pecsételte meg a csapata sorsát. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

49. perc: Bognár tette be a labdát jobb oldaról, a támadást Ádám Martin fejezte be, aki kb. két méterről vette be a hazai kaput. 0-1.

55. perc: Bőle beadta a játékszert, ami pont jó volt Balogh Norbertnek. A kispesti játékos volt a legéberebb, így négy méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1-1.

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Honvéd szombaton a Mezőkövesd otthonában lép pályára, míg másnap a Paks az újonc Budafokot fogadja. 

JEGYZŐKÖNYV:

Budapest Honvéd FC-Paksi FC 1-1 (0-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.:
Antal
gólszerzők: Balogh N. (55.), illetve Ádám (49.)
sárga lap: Kamber (75.), illetve Papp (62., 66.)
piros lap: Papp (66.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Batik, Kamber, Bardea - Bocskay (Gale, 75.) - Lovric (Nagy D., a szünetben), Szendrei, Gazdag, Tamás K. (Zsótér, 75.) - Bőle (Traore, 67.), Balogh N.
Paks: Hegedűs - Lorentz, Gévay, Tamás O., Szabó J. - Kulcsár D., Papp, Bognár I. (Bognár D., 64.), Bertus (Osváth, 79.) - Nagy R. (Hahn, 64., Lenzsér, 91.), Ádám (Sajbán, 64.)

A tabella a linkre kattintva érhető el

FRISSÍTÉS:

20.53:

Honvéd-Paks: Bognár nagyon kiakadt, Pisont hiányérzete - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink