Honvéd-Paks: Bognár nagyon kiakadt, Pisont hiányérzete - reakciók

Kemény kritika a Paks mesterétől.

Forrás: paksifc.hu

A Paks a Honvéd otthonában 1-1-es döntetlent játszott. A vendégek Ádám góljával szerezték meg a vezetést, erre érkezett Balogh Norbert válasza. A Tolna megyeiek 10 emberrel fejezték be a meccset, hiszen Papp néhány perc alatt két sárgát kapott.

Honvéd-Paks: ezt a meccset visszanézi Bognár György? - NB1.hu

 

Bognár György az M4 Sportnak elég kemény nyilatkozatot adott. A Paks trénere a piros lapot is vitatta:

"Az utolsó fél órára azokat a játékosokat akartam pályára küldeni, akikkel eredményesek tudtunk volna lenni, de ezt a kiállítás keresztülhúzta. Az utolsó 25-30 percben az eredmény megtartására törekedtünk. Vitatom a piros lapot, az első sárga nevetséges volt, a második vitatott körülmények között esett. Azt mondják, hogy a VAR megöli a futballt, szerintem ez ma halott volt nélküle is. Minden meccs feszült, ha az ember igazságtalanságot érez. A játékvezetők nem csalnak, egyszerűen ennyi van bennük. Hagyni kéne minket (az edzőket - a szerk) békén. Nem kellene a negyedik bíró, aki provokál és idegesít minket. Ha a másik oldalon lenne, többre mennénk mindannyian" - fogalmazott Bognár.

A Paks honlapjának már higgadtabban nyilatkozott a tréner, míg Pisont Istvánban maradt hiányérzet.

Pisont István: "Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy nagyon meg szerettük volna nyerni ezt a meccset. Az elején adódott is két nagy helyzetünk. Örültünk volna, ha mi szereztük volna meg a vezetést, így a játék képe is másképp alakult volna. 0-1 után mentünk az eredmény után, mindent megpróbáltunk. Frissítettünk a széleken, hogy jöjjenek a beadások. Azért, hogy nem nyertük meg a meccset, hiányérzetem van, de összességében többet volt nálunk a labda. Több helyzetet kell kidolgoznunk felállt védelem ellen. Nyerni akartunk, így van egy kis csalódottság a játékosokban."

Bognár György: "A történtek függvényében elégedett vagyok a végeredménnyel. Ma egy kicsit mást kellett játszanunk, mint eddig, ami ment is. Úgy gondolkoztunk, ha a végére beküldünk a támadószekcióba két-három friss embert, megnyerhetjük a mérkőzést. Ezt a taktikát a kiállítás keresztülhúzta, így a találkozó utolsó egyharmadát azzal töltöttük, hogy megtartsuk az egy pontot. Cseréink a hétvégi újabb mérkőzésnek is szóltak, és idővel Papp Kristófot is szerettük volna kiváltani Bognár Dáviddal a pályán, de ezt már a két sárga miatt nem tudtuk meghúzni. Átszervezés után agresszív, labda felé történő védekezést kértünk, megúsztuk gól nélkül, ez a lényeg." (paksifc.hu)

EMLÉKEZTETŐ:
 

Budapest Honvéd-Paks 1-1 (0-0)

A Paks a hétvégén 4-4-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel. Bognár György csapata szerdán is remizett, ezúttal a kispestiekkel osztoztak meg a pontokon. Abból a szempontból örülhetnek a vendégek, hogy a 66. perctől Papp Kristóf kiállítása miatt emberhátrányba kerültek. Bognár György nemrég a DVTK legyőzése után azt mondta, hogy nem fogja visszanézni azt a találkozót. Felmerül a kérdés, hogy ez az összecsapás mennyire tetszett a rutinos mesternek?

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: TOMAS TUJVEL

Az első félidő derekán néhány pillanat alatt két nagy védést is be kellett mutatnia a rutinos hálóőrnek. Ha Bognár vagy Ádám túljár az eszén, lehet, hogy teljesen másképp alakul a találkozó.

A MECCS KULCSMOMENTUMA:

Papp Kristóf először a 62. percben kapta meg az első sárgáját, majd a 66. minutumban újabb sárgát kapott, így el kellett hagynia a játékteret. Annak örülhet, hogy ez a gyorsan összeszedett két lap nem pecsételte meg a csapata sorsát. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

49. perc: Bognár tette be a labdát jobb oldaról, a támadást Ádám Martin fejezte be, aki kb. két méterről vette be a hazai kaput. 0-1.

55. perc: Bőle beadta a játékszert, ami pont jó volt Balogh Norbertnek. A kispesti játékos volt a legéberebb, így négy méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1-1.

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Honvéd szombaton a Mezőkövesd otthonában lép pályára, míg másnap a Paks az újonc Budafokot fogadja. 

JEGYZŐKÖNYV:

Budapest Honvéd FC-Paksi FC 1-1 (0-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.:
Antal
gólszerzők: Balogh N. (55.), illetve Ádám (49.)
sárga lap: Kamber (75.), illetve Papp (62., 66.)
piros lap: Papp (66.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Batik, Kamber, Bardea - Bocskay (Gale, 75.) - Lovric (Nagy D., a szünetben), Szendrei, Gazdag, Tamás K. (Zsótér, 75.) - Bőle (Traore, 67.), Balogh N.
Paks: Hegedűs - Lorentz, Gévay, Tamás O., Szabó J. - Kulcsár D., Papp, Bognár I. (Bognár D., 64.), Bertus (Osváth, 79.) - Nagy R. (Hahn, 64., Lenzsér, 91.), Ádám (Sajbán, 64.)

A tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink