Honvéd: négyen kaptak profi szerződést

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME, A HONVÉD HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Négy fiatal játékossal hosszabbított a Budapest Honvéd

Az előző szezon is rámutatott arra, hogy milyen sok tehetséges játékos kerül ki a Magyar Futball Akadémiáról, a Felnőttprogram sikerét mutatja, hogy 56 ifjú labdarúgónk szerepelt a második csapatban, ráadásul több fiatalunk iránt is élénk az érdeklődés. Klubunk pedig nemcsak lehetőséget biztosít a tehetségeknek, hanem hosszú távon is számítunk rájuk, ennek jegyében négy fiatalunkkal is profi szerződést kötöttünk.

Keresztes Noel 2018 nyarán érkezett Kispestre, a még mindig csak 16 éves játékos az elmúlt szezonban 13-13 NB III-as és U19-es, 1 U17-es mérkőzésen szerepelt, sőt a PAFC ellen az NB I-ben is debütált.

Szűcs Tamás a Bozsik Arénába tesztmeccsén játszotta az első felnőttmérkőzését, rögtön egy felső lécre lőtt labdával debütált. A 16 éves labdarúgó 2018 nyara óta erősíti a Honvédot, a második csapatunkban eddig kétszer lépett pályára, s a legutóbbi idényben tizenöt U19-es, hét U17-es és egy U16-os bajnokin is lehetőséget kapott.

A 19 esztendős Eördögh András 2015 februárja óta a Honvéd játékosa, az elmúlt szezonban pedig már a második csapatunk egyik legfontosabb tagja volt, 31 mérkőzésen szerepelt, illetve két találkozón az NB I-es keretnek is tagja volt.

Németh Barnabás Keresztes Noelhez hasonlóan Pécsről került a Honvédhoz, 2017 nyarán, az elmúlt szezonban 21 NB III-as találkozón szerepelt és ezeken 7 gólt szerzett, míg az U19-es bajnokságban 13 mérkőzés/12 gól a 19 esztendős támadó mérlege."

Legfrissebb híreink