Honvéd-MTK: Horváth szerint itt az ideje, Boris két kispestit emelt ki - előzetes

"Debütál" a bíró.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd és az MTK 194. alkalommal csap össze a legmagasabb osztályban. A fővárosi rangadót mindkét gárda bizakodva várhatja, hiszen a kispestiek az előző fordulóban a Puskás Akadémia ellen szereztek nagyon fontos három pontot, míg a kék-fehérek a Fradi elleni Örökrangadón kétgólos hátrányból álltak fel, és végül 2-2-es döntetlent játszottak.

A kispestiek ebben a szezonban még nem tudtak zsinórban két bajnokit behúzni (ez csak nekik nem jött össze még a mezőnyben). Horváth Ferenc abban bízik, hogy megszakad ez a sorozatuk.

"Éppen itt lenne akkor az ideje ennek is, hiszen minden pontra, minden sikerre szükségünk van. Az MTK jó formában van, nem véletlenül tagja az élmezőnynek, stílusos futballt játszik, de a PAFC is jó szériában fogadott minket, mégis győzni tudtunk. Hinnünk kell a sikerben, végig dolgozni azért, hogy nyerjünk, és ha ez megtörténik, akkor lehetünk eredményesek, azt a Fradi és a Felcsút ellen is megmutattuk, az élcsapatokkal is felvesszük a versenyt!" - nyilatkozta Horváth Ferenc a Honvéd hivatalos weboldalának.

Michael Boris a kispesti csapatból a hétvégén duplázó Gazdag Dánielt és a mindig veszélyes Zsótér Donátot emelte ki. Az MTK német mestere arra is kitért, hogy játékosainak ezúttal az első perctől maximális fordulatszámon kell pörögniük. 

A meccs játékvezetője Karakó Ferenc lesz. Érdekesség, hogy a spori először vezethet Honvéd-MTK összecsapást.

Bíróküldés: bizakodhatnak a diósgyőriek? - NB1.hu

 

A Honvéd-MTK mérkőzés 17.30-kor kezdődik.

A tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink