Honvéd-Mezőkövesd: Bódog visszatért, nem rogytak meg a fiatalok

Pedig lett volna okuk rá...

Forrás: Honvéd/Facebook

Honvéd-Mezőkövesd 1-1

Néhány hónapja még ez a két csapat játszotta a döntőt a Magyar Kupában, de azóta sok víz lefolyt már a Dunán...A kövesdiek az előző négy meccsükön pont nélkül maradtak, így az utolsó helyre csúsztak vissza a táblázaton. A kispestiek ugyan a legutóbbi három összecsapásukon veretlenek maradtak, de a lefújás előtt csak egy egységgel rendelkeztek többel, mint Kuttor Attila játékosai. A fővárosiakat újra Bódog Tamás irányította, a trénernek két találkozót kellett kihagynia a koronavírus miatt. Bódog visszatérése végül 1-1-es döntetlennel zárult. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: TAMÁS KIÁLLÍTÁSA

A kispestiek már a 18. percben emberhátrányba kerültek, mivel Tamást egy csúnya belépő miatt lezavarta a pályáról Káprály Mihály játékvezető. Bódog Tamás játékosai egyébként nem érezték meg, hogy tíz emberre fogyatkoztak, amiért feltétlenül dicséretet érdemelnek. 

A MECCS FŐSZEREPLŐI: A KISPEST FIATALJAI

Bódog Tamás ugyan kényszerű okokból, de több fiatalnak szavazott bizalmat a szombati mérkőzésen. Az ifjak pedig egyáltalán nem lógtak ki, például a 18 esztendős László tizenegyest harcolt ki. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

62. perc: Vutov hozta helyzetbe Berecz Zsombort, aki a kifutó Tujvel mellett lőtt a kispesti kapu jobb oldalába (0-1).

69. perc: László harcolt ki egy tizenegyest, a labda mögé Hidi állt, aki a jobb alsóba küldte a labdát (1-1).

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Honvéd a következő játéknapon a Budafok otthonában vendégeskedik, míg a Mezőkövesd a Fradi stadionjában lép pályára. 

JEGYZŐKÖNYV:

Budapest Honvéd FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1582 néző, v.:
Kárpály
gólszerzők: Hidi (69., 11-esből), illetve Berecz (62.)
piros lap: Tamás (18.)
sárga lap: Kamber (17.), Baráth (76.), Bocskay (84.), Szendrei (87.), illetve Jagodics (30.), Borjacsuk (54.), Cseri (76.), Karnyicki (82.), Vadnai (88.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Baráth, Kamber, Lovric - Szabó A. (Kesztyűs, 67.), Szendrei, Hidi, László (Kocsis, 67.; Németh D., 94.), Tamás - Tóth-Gábor (Bocskay, a szünetben), Zsótér (Nagy G., 67.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos - Farkas (Lakveheliani, 57.; Vadnai, 73.), Jagodics, Meszhi, Eperjesi - Cseri, Karnyicki, Berecz, Besirovic (Jurina, 85.) - Vutov, Szerderov (Borjacsuk, a szünetben)

A tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink