Honvéd: még mindig igaza van Thomas Dollnak is

Supka Attila szót ejtett Horváth Ferenc munkájáról is.

Forrás:

Thomas Doll, az FTC volt vezetőedzője volt az egyetlen, aki az nb1.hu mellett azt állította a bajnokság kezdete előtt, hogy a Fradi és a Vidi versenyfutásába a bajnoki címért egyedül a Honvéd lesz képes beleszólni. Nos, a kispestiek a második helyen állnak jelenleg 4 ponttal lemaradva a listavezető zöld-fehérekhez képest, igaz, ha a Vidi megnyerné mindkét meccsét, akkor a mostani állapotok szerint 1 egységgel érkezne meg a kispestiek elé.
 
A Honvédnak, annyi balszerencsés év után, 2-3 éve „óriásmákja” is szokott lenni a meccseken (ezért meg kell ám dolgozni) és így volt ez Szombathelyen. A Haladás is megnyerhette volna a találkozót, de például Mészáros Karol élete leggyatrább lövésével még tizenegyest is hibázott, Pedrag Bosnjak pedig a 83. percben megkapta a második sárga lapját, majd jött Danilo győztes gólja a 89. percben, amit Supka Attila értékelése követett:
 
„„Olyan mérkőzés volt, amelyet nem kívánok az edzőknek, mert mindkettőnk idegrendszerét megviselte. Megpróbáltunk úgy kezdeni, mint múlt héten az MTK ellen, és ennek megfelelően voltak is lehetőségeink az előnyszerzésre. Két ziccerünk volt, amit nem tudtunk értékesíteni. Utána bátrabban előrejött a Haladás is, és egy-két olyan hibából, ami nem volt jellemző az elmúlt időszakban a védekezésünkre, lehetőséget tudtak teremteni. Erre muszáj figyelni és ki kell elemeznünk, hogy miből adódtak ezek a helyzetek. A második félidőben szintén megvoltak a lehetőségek a csapatok előtt, hogy a maguk javára döntsék el a mérkőzést. A Haladás tizenegyest rúghatott, amit Gróf Dávid bravúrral védett, és úgy gondolom, ez fordulópont volt, ahogy Bosnjak kiállítása is. A végén egy szögletet követően meg tudtuk nyerni a mérkőzést, mondhatnám azt, hogy megérdemelten, de ahogy mondtam, mindkét csapatnak volt lehetősége arra, hogy eldöntse a találkozót. Nagyon örülünk ennek a három pontnak, meg kell becsülni, mert egy nem rossz csapat ellen nyertünk. Ezt tudtuk a mérkőzés előtt is, hogy hiába áll a tabella végén a Haladás, amióta Horváth Ferenc lett az edző, jó teljesítményt nyújtanak és mérkőzésről mérkőzésre javul a játékuk. Ez egy értékes idegenbeli győzelem.”
 

Legfrissebb híreink