Honvéd-Loki: meghozták a döntést a szurkolókról

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

"A szabályok betartása mellett a bérleteseink ott lehetnek a vasárnapi bajnokin
Jó hírre ébredhettünk csütörtökön, hiszen a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint mától fogva látogathatóak a stadionok, így a Kispest-tábor (egy része) is ott lehet a Budapest Honvéd FC mérkőzésein.

A Kormány és a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a nézők csak minden negyedik széken foglalhatnak helyet és nem ülhetnek közvetlenül egymás mögött, ily módon biztosítva egymástól a legalább 1.5 méteres, úgynevezett védőtávolságot. Ezt a távolságot a büféknél, a pénztáraknál, a stadion egész területén be kell tartani.

A bejáratnál minden érkezőnél lázat mérünk és kötelező a maszk viselése! A beléptetőpontoknál, a büféknél és a mellékhelyiségeknél érintésmentes kézfertőtlenítőket helyezünk el, kérjük ezek rendszeres és alapos használatát.

A kedvező hír után klubunk azonnal hozzálátott annak megszervezéséhez, hogy már a vasárnapi Honvéd–DVSC mérkőzésen legyenek ott a drukkereink – akik a jövő szerdai Magyar Kupa-döntőn is buzdíthatják a csapatot, erről majd az MLSZ ad bővebb tájékoztatást –, és örömmel jelenthetjük, hogy a koronavírus utáni időszak első honvédos bajnokiját nézők előtt rendezzük meg!

Mivel az elérhető jegyet számát az egészségügyi szabályok betartása határozza meg, ezért klubunk úgy döntött, hogy a Honvéd által rendezett hazai mérkőzéseket a bérleteseink tekinthetik meg, akik beléptetésnél a bérletük felmutatása ellenében léphetnek be a stadionba. (Erre a szezonra már nem árulunk bérletet.) A mérkőzésen korlátozott számban a vendégszurkolók is jelen lehetnek, a vendégszektorba érvényes belépőket a DVSC értékesíti."

Legfrissebb híreink