Honvéd: Lanzafame visszatért - fotók

De mi van Eppellel?

Forrás: honvedfc.hu

A HONVÉD KÖZLEMÉNYE:

"A Paks elleni felkészüléssel zárta le a másfél hetes győri edzőtábort a Budapest Honvéd FC együttese, a találkozó után pedig két nap pihenőt kaptak a játékosok a szakmai stábtól, így kedden reggel kellett edzésre jelentkezni. A gyakorlásokat immár ismét Kispesten, a Honvéd központjában végzi a csapat, amely augusztus 16-án Felcsúton játssza majd a szezon első mérkőzését.

A keddi edzésen már Davide Lanzafame is részt vett, aki az elmúlt két hétben egyéni program szerint készült, most pedig már az első csapattal tréningezik, akárcsak Nagy Gergő, aki sportsérvműtétje és rehabilitációja után csatlakozott az együtteshez.

 

Combsérülése miatt egyelőre különmunkát végzett Szendrei Norbert, a térdét fájlaló Tóth-Gábor Kristóf, illetve a lábfejsérülése miatt hiányzó Berla Attila, míg a tavasszal keresztszalag-szakadást végző Banó-Szabó Bence továbbra is teljes gőzzel gyűri a rehabilitációs edzéseket, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

A csapat péntekig minden nap tréningezik, szombaton felkészülési mérkőzés, vasárnap pedig rehabilitációs edzés vár a brigádra."

A képgalériában egy fotót sem találni a korábban a kispestiekkel készülő Eppel Mártonról, akinek szerződést is ajánlott a klub - kérdés, hol folytatja a válogatott csatár.

FRISSÍTÉS: 20.12

Támadót igazolt a Honvéd - HIVATALOS - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink