Honvéd-Kisvárda: a végén jött a dráma

Egy sorozat megszakadt.

Forrás: Kisvárda/Facebook

HONVÉD-KISVÁRDA 0-1

Drámai véget ért a Honvéd és a Kisvárda összecsapása, melyet a vendégcsapat nyert meg 1-0-ra. Hiába futballozott gólra törően a hazai csapat, vigyázva arra, hogy ne nyíljon túlságosan ki, egy utolsó pillanatos hiba azonban eldöntötte a három pont sorsát.

A győzelmével három meccses vereségi sorozatot szakított meg a Kisvárda, míg a Honvéd továbbra is kénytelen hátra felé tekingetni a tabellán.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: GAZDAG DÁNIEL

Rendkívül jól és kreatívan futballozott, öröm volt nézni a játékát. Rengeteg lehetőséget teremtett a csapatának a gólszerzésre, ám minden helyzet kimaradt.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A GÓL

A végén jött a dráma! A 70. percben beállt Navrátil a legutolsó pillanatban döntötte el a három pont sorsát a meccsen, melyen már sokan elkönyvelték a döntetlent.

A GÓL TÖRTÉNETE:

90+3. p.: Navrátil kapott egy gyönyörű előreadott labdát, amire a Honvéd kapusa későn érkezett, így a kisvárdai játékos átemelte a zsugát Tujvel felett, ami így a kapuba landolt. 0-1!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő körben a Honvéd Diósgyőrbe látogat, míg a Kisvárda az Újpest vendége lesz.

JEGYZŐKÖNY:

Budapest Honvéd FC-Kisvárda Master Good 0-1 (0-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, zárt kapus, v.: Andó-Szabó
Budapest Honvéd: Tujvel - Uzoma Batik, Lovric, Tamás K. - Hidi - Nagy D. (Kocsis D., 79.), Nagy G. (Szendrei, 67.), Gazdag, Zsótér - Balogh N.
Kisvárda Master Good: Dombó - Melnyik, Ene, Prenga, Matheus - Ötvös (Karabeljov, 87.), Simovic, Zlicic, Bumba, Sassá (Navratil, 71.) - Camaj (Horváth Z., 71.)
gólszerző: Navratil (92.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

REAKCIÓK:

 

Horváth Ferenc kicsit belehalt - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink