Honvéd-Kaposvár: összejött a szép búcsú - a gólok története

Teljesült Pisont óhaja.

Forrás: honvedfc.hu

Budapest Honvéd-Kaposvár 4-2

A meccs előtt Pisont István arról beszélt, hogy az utolsó "hazai" meccsén győzni szeretne a kispesti alakulat. Pisont vágya teljesült, hiszen a kupagyőztes 4-2-es győzelmet aratott a kieső Kaposvár ellen. A Honvéd Gazdag góljával szerezte meg a vezetést, de Bévárdi még tudott egyenlíteni. A folytatásban aztán a fővárosiak akarata érvényesült.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: GAZDAG DÁNIEL

Két góllal zárta a találkozót a Honvéd játékosa. Sőt, közel volt ahhoz, hogy három találattal zárja az ütközetet, de a 60. percben les miatt mégsem ünnepelhetett.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A HONVÉD MÁSODSZOR IS MEGSZERZI A VEZETÉST

A Kaposvár az 58. percben egalizálni tudott, de a Rákóczi öröme nem tartott sokáig, hiszen négy perccel később már újra a Honvéd került közelebb a győzelemhez.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

20. perc: Mezgrani vágott le egy nagy sprintet, majd Gazdaghoz passzolt. A kispesti játékos kb. 14 méterről vette be Pogacsics kapuját (1-0).

Security Check Required

 

58. perc: Nagy végzett el szabadrúgást balról. A labda remekül tekeredett középre, Bévárdi pedig hat méterről fejelt a kispesti kapuba (1-1).

Security Check Required

 

62. perc: Ugrai hozta helyzetbe Hidit, aki 17 méterről ballal lőtte ki a bal alsó sarkot (2-1).

Security Check Required

 

65. perc: Csodaszép Gazdag-megmozdulás. A kispesti futballista meglátta, hogy Pogacsics kicsit kimerészkedett. Ezt pedig góllal büntette (3-1).

Security Check Required

 

83. perc: Lefkovits rosszul futott ki a kapujából, amit góllal büntetnek a vendégek. Nagy hozta kihagyhatatlan helyzetbe Balázst, aki nem is hibázott (3-2).

Security Check Required

 

94. perc: Kontratámadás végén alakult ki a végeredmény. Cipf kísérlete ugyan a kapufán csattant, de a kipattanót Kukoc már gólra váltotta (4-2).

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Kaposvár az Újpest otthonában lép pályára szombaton, míg a kispestiekre felcsúti túra vár.

JEGYZŐKÖNYV: 

Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi FC 4-2 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1982 néző, v.:
Antal
gólszerzők: Gazdag (20., 65.), Hidi (62.), Kukoc (94.), illetve Bévárdi (58.), Balázs Zs. (83.)
sárga lap: László (85.), Lovric (91.) Kukoc (94.)
Budapest Honvéd: Levkovich - Batik, Kamber, Lovric - Mezghrani, Szendrei (Irimiás, 84.), Hidi, Nagy G. (Cipf, a szünetben), Uzoma (Kukoc, 63.) - Gazdag, Ugrai (László, 84.)
Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics - Nagy J., Ur (Nagy T., 42.), Szabó A., Fodor - Szakály A., Vachtler - Bévárdi (Pintér, 76.), Palic, Nagy R. (Borbély, 72.) - Ádám (Balázs Zs., 72.)
 

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink