Honvéd: Horváth Ferenc, Storck, Urbányi

Röpködnek a nevek a kispestiekkel kapcsolatosan.

Forrás:

Új névvel bővült a Honvéd lehetséges vezetőedzőinek listája, az illető ráadásul otthonosan mozog a hazai futballközegben - jelezte a Nemzeti Sport.

A kispestiektől csütörtökön közös megegyezéssel távozó Giuseppe Sannino utódját egyelőre nem nevezte meg a klub, ám pénteki számunkban jeleztük, Horváth Ferenc lehet a befutó. A legutóbb a Haladásnál dolgozó szakvezető továbbra is képben van, jóllehet információnk szerint a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck is a vezetőség célkeresztjébe került. Az 57 esztendős német szakember visszatérése kétségkívül a tavasz egyik legnagyobb dobását jelentené, ám konkrét lépések egyelőre nem történtek az ügyben.

Egyelőre nem tudni, a vezetőség mikor nevezi meg az új trénert, ám a kiválasztásban vélhetően Urbányi Istvánnak is nagy szerepe lesz, akit a napokban hivatalosan is bejelenthetnek a klubnál mint új sportigazgatót.

Mindenesetre a labdarúgók továbbra is egyéni edzésterv alapján készülnek, a hivatalos bejelentésig a néhány meccsre márciusban ideiglenesen beugró Pisont István felel az első csapat szakmai munkájáért.

Legfrissebb híreink