Honvéd-Fradi: Rebrov nem tévedett

Szomorúan búcsúzhat a kispesti húzóember.

Forrás: FTC/Facebook

Honvéd-FTC 1-2 (1-0)

A bajnoki címét már korábban bebiztosító Ferencváros a bennmaradást az előző fordulóban kiharcoló kispestiekkel találkozott. Szerhij Rebrov a meccs előtt azt hangsúlyozta, hogy a Honvéd elleni meccseik rendre szoros eredménnyel záródtak, és most is kiélezett mérkőzésre számított. Nos, a Fradi ukrán trénere ezúttal sem tévedett.

Rebrov a legvégén sem lassítana, Waltner kiütné a kupagyőztest - NB1.hu

 

Rebrov egyébként a kezdőben olyan játékosnak is lehetőséget adott, akik az utóbbi hónapokban kevesebb alkalommal jutottak szóhoz. Jobban nyitotta a meccset az FTC, ám az első félidő végén Eppel góljával a Honvéd szerezte meg a vezetést. Érdekesség, hogy Eppel a HLSZ adatbankja szerint 2018 júniusa után tudott újra betalálni az NB I-ben. 

A második játékrészben ment előre az egyenlítésért a zöld-fehér gárda, de ez sokáig nem jött össze neki. Aztán a csereként beszálló Isael egyenlített, majd a szintén a kispadról érkező Boli találatával fordított az FTC. 

Az FTC 78 pontot szerzett, ami pontrekordnak számít a jelenlegi rendszerben, emellett a kapott gólok tekintetében (22) is rekordot ért el. 

A MECCS KULCSMOMENTUMAI: REBROV CSERÉI

Szerhij Rebrov ebbe a mérkőzésbe is remekül nyúlt bele, hiszen a kispadról érkező Isael és Boli egyaránt góllal hálálta meg a játéklehetőséget. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: GAZDAG DÁNIEL

Azért esett a választásunk a 6-szoros magyar válogatott futballistára, mert hamarosan csapatot válthat, és Amerikába igazolhat (az információt az nb1.hu jelezte elsőként). 

Távozik a Honvéd magyar válogatott hamis ékje - NB1.hu

 

A szurkolók is készítettek egy molinót, amellyel megköszönték Gazdagnak az elmúlt 11 évet, amit a kispestieknél töltött. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

43. perc: Komoly tűzijáték alakult ki a Fradi kapuja előtt, végül Eppel lőhetett a 11-es környékéről, a labda Wingón is megpattant, ezt követően jutott a kapu bal oldalába. 1-0!

82. perc: Tokmac passzolt a csereként beszálló Isaelhez, aki 14 méterről ballal küldte a labdát a bal alsóba. 1-1!

86. perc: Megszerezte a vezetést a Fradi. Isael lepattanó lövésénél Boli volt a legéberebb, és kb. 12 méterről kilőtte a bal alsót. 1-2!

JEGYZŐKÖNYV

Budapest Honvéd-Ferencvárosi TC 1-2 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1892 néző, v.:
Bognár
gólszerzők: Eppel (43.), illetve Isael (83.), Boli (86.)
sárga lap: Uzoma (49.), Zsótér (76.), illetve Botka (30.), Civic (65.), Laidouni (77.), Isael (94.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Mezgrani, Klemenz, Bardea, Uzoma (Aliji, 73.) - Szendrei, Hidi (Zsótér, 73.), Gazdag, Nagy D. (Kesztyűs, 89.) - Eppel (Gale, 80.), Balogh
Ferencváros: Bogdán - Wingo, Botka (Sigér, 77.), Dvali, Civic - Mmaee, Mak (Isael, 66.), Laidouni - Baturina (Boli, 66.), Vécsei (Haratin, 66.), Tokmac (Gera D., 90.)

A tabella a linkre kattintva érhető el

FRISSÍTÉS:

19.47:

Megkapják a Fradi játékosai az aranyérmeket - élő közvetítés - NB1.hu

20.42:

FTC: Rebrov jövőjéről kérdezték Kubatov Gábort - NB1.hu

22.54:

Rebrov szerint ez nem normális, Oenning örömmel látta - edzői reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink