Honvéd-Fradi: Lanzafame 1 perc után

Világos célok a szakvezetőktől.

Forrás:

Ebben a bajnokságban eddig 4 alkalommal lépett pályára Davide Lanzafame, összesen 271 percet volt a pályán, háromszor volt kezdő, két gólt szerzett.

Honvéd-Kisvárda (1-3), Honvéd-DVSC (2-3, duplázott) és az Újpest-Honvéd (2-3, öngólt szerzett) 90 percet volt a pályán, míg az előző fordulóban, Mezőkövesden (1-2) az utolsó percben lett becserélve, mert előtte sérült volt.

Most az ellen a Ferencváros ellen bizonyíthat majd vasárnap este, melynek színeiben magyar bajnok lett az előző kiírásban. Ám a nyári erősítések után kiszorult a csapatból, így visszatért ahhoz a Honvédhoz, melynek szurkolói nagyon nem voltak boldogok az ősi riválishoz való távozásakor.

Most kérdéses, mennyit lesz majd a pályán a zöld-fehérek ellen, de az borítékolható, hogy a lehető legtöbbet. Mert a kispestiek győzelemre készülnek:

„Tisztában vagyunk azzal, hogy egy győztes mérkőzés nem változtat meg mindent, ezért továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy folytatni tudjuk ezt a szereplést. Ami a Fradi elleni meccset illeti, a bajnokság két legerősebb csapata közül az egyiket fogadjuk, erős ellenféllel szemben lépünk pályára, a futball azonban kiszámíthatatlan, és minden egyes mérkőzés egy-egy külön történet. Még jobban kell játszunk, még többet kell tennünk a sikerért, ha győzni akarunk. Márpedig győzni akarunk és boldoggá tenni a szurkolóinkat.” - mondta Giuseppe Sannino.

Az FTC ugye megérdemelten szenvedett el csütörtökön vereséget az Európa-ligában a Ludogorectől 3-0-ra hazai pályán. A Fradi sorozatban játssza a mérkőzéseket, a bajnokságot úgy kezdte, hogy a Loki (április 7-én lesz a pótlás) és a ZTE elleni meccsét (már pótolták és 2-1-re nyert a Fradi) elhalasztotta, de azóta kupameccset is játszott már, méghozzá Iváncsán. Ezért nagy kérdés, mennyire bírják majd a sorozatterhelést, ám Szerhij Rebrov vezetőedző szerint bő a keretük:

Honvéd-Fradi: Gróf kiejtette, Lanzafame figyelmeztetett és sárgított - videó - NB1.hu

 

„A háromfrontos helytállás kapcsán a legfontosabb feladat, hogy a keretünket a lehető legjobban forgassuk. Szerencsés helyzetben vagyunk, bő a keret, így minden mérkőzésen a lehető legerősebb felállásunkban tudunk pályára lépni. Eddig nagyrészt jöttek a győzelmek a bajnokságban, számomra ez is mutatja, hogy jó úton járunk, de nekem a legfontosabb mindig a fejlődés. Nehéz mérkőzéseket játszottunk tavaly a Honvéddal, biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másképp, de nekünk nem lehet más célunk, mint az újabb három pont megszerzése - mondta Rebrov.”

Ezért védett Gróf, Rebrov hálás az MLSZ-nek - reakciók - NB1.hu

 

A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik.

Legfrissebb híreink