Honvéd: fontos hiányzók, fontos visszatérő

Két alapember nem játszhat majd.

Forrás:

Az MTK elleni győzelem után a Haladás elleni vereség és a Kisvárda elleni döntetlen miatt szomorkodtak a Honvéd, dobogóról álmodó szurkolói. Supka Attila csapata azonban a két botlás ellenére is ott van még a tűz közelében, mert az ötödik helyet foglalja el a tabellán, de csak egy ponttal van lemaradva a harmadik DVSC mögött.
 
A kispestiekre azonban nem vár könnyű meccs holnap, a mindig, mindenkire, mindenhol veszélyes Paks lesz az ellenfelük, ráadásul Csertői Aurél csapatának égetően szüksége lenne a pontra, pontokra, mert a tolnaiak célja, hogy minél előbb biztosítsák a bentmaradásukat. A Csertői-csapat ugyanis csak hat ponttal előzi meg a már kieső helyen lévő Kisvárdát.
 
Supkának amiatt is főhet a feje, hogy két fontos játékosára nem számíthat. Gazdag Dániel és Danilo ugyanis 5 sárga lappal rendelkezik. Gazdag a csapat tüdeje és egyik szíve, előbbi kitétel a hatalmas munkabírása, utóbbi meg azért igaz, mert a klub akadémiáján nevelkedett. Danilo a csapat egyik gólfelelőse, ráadásul kiszámíthatatlan mozgása és cselei miatt soha nem szabad üresen hagyni, de néha még az sem elég, ha csak egy ember felügyeli az adott ellenfél védelméből.
 
A kispestiek számára viszont jó hír, hogy a hétközi, Budaörs elleni kupameccset kihagyó csapatkapitány, Djordje Kamber pályára léphet holnap.

Legfrissebb híreink