Honvéd-ETO: Pisont elégedett, de hiányosságról is beszélt - reakciók

Csató elmondta, hogy mit sajnál.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, a Honvéd 1-0-ra legyőzte a Győrt az idei első felkészülési mérkőzésén. Pisont elégedettségének adott hangot a meccs után, de a hiányosságokra is felhívta a figyelmet, míg Csató szerint méltó befejezése volt a mérkőzés a hétnek.

Pisont István (Honvéd): ,,A terveinkben az szerepelt, hogy különböző összetételű csapatukat küldünk a pályára a két negyvenöt percre. A célját elérte, jó edzőmeccs volt. Köszönjük a Győrnek, hogy rendelkezésünkre állt, mert hamarosan itt a folytatás és a játékosoknak nemcsak az edzésre van szüksége, hanem meccsekre is. Jó ritmusa volt a találkozónak, jól érezték magukat a játékosok is. Voltak lehetőségeink és gólt is tudtunk rúgni. Elégedett vagyok mind a két félidő teljesítményével."

 

Még várat magára a Honvéd legújabb szerzeményének a bemutatkozása - NB1.hu

 

 

A tréner hiányosságként kiemelte, hogy az átmenetekben egyszer-kétszer kinyíltak, de összeségébe uralták a játékot. A cserejátékos is nagyon sokat segítettek, rátettek egy lapáttal a csapat teljesítményére.

Csató Sándor (ETO): ,,Azt gondolom, az eltervezett hétnek ez egy méltó befejezése volt. Egy gyors és agresszív játékot játszó csapat ellen léptünk pályára, ettől függetlenül felvettük a kesztyűt és végig egyenrangú ellenfelei voltunk a Honvédnak. Mindkét csapatnak nagyon jó volt a hozzáállása, ezért ez egy értékes mérkőzés volt. Amit sajnálok, hogy a helyzeteinket nem tudtunk értékesíteni, mert megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Nyilván lesz mit kijavítani, de tudtuk, hogy az első mérkőzésen nem biztos, hogy minden sikerülni fog. Első mérkőzésnek véleményem szerint nagyon jó volt."

Legfrissebb híreink