Honvéd: eldőlt Lanzafame sorsa

Távozókat is bejelentett a kispesti klub.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

,,Öt játékos távozik, míg kettő a kölcsön után is marad Kispesten

Öt labdarúgó távozik Kispestről a szezon végeztével: kölcsönszerződésének lejárta után Ikenne-King Patrick George az MTK-hoz, míg Mayron George a dán Midtjylland együtteséhez tért vissza, Tonci Kukoccal nem hosszabbítunk szerződést, míg a tavaly Macdonald Niba és Levkovich Robi esetében a klub nem él az opciós jogával, így ők is elhagyják a Honvédot.

A Honvédnál korábban hat évet töltő Ikenne-King a bajnoki cím után kupagyőztes is lett Kispesten, a jobb oldali védő az elmúlt szezon során 13 bajnokin és négy kupameccsen lépett pályára, a télen igazolt George pedig 11 mérkőzésen 1 gólt szerzett.

Tonci Kukoc két és fél éven keresztül volt a Honvéd játékosa, az elmúlt idényben 27 tétmeccsen 3 gól és 7 gólpassz volt a mérlege. Macdonald Niba nyolc NB I-es és hat Magyar Kupa-találkozóval búcsúzik, a szezon elején keresztszalag-szakadást szenvedő, majd a tavasz végére felépülő Levkovich Robi pedig 9 tétmeccsen szerepelhetett, hét gólt kapott, négyszer viszont sikerrel őrizte meg a kapuját a riválisok támadói elől.

A távozó játékosainknak köszönjük, amit a Kispestért tették, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

A Honvédot elhagyó labdarúgók mellett maradókról is beszámolhatunk, klubunk ugyanis a szerződésnek megfelelően a kölcsön után megvásárolta a Ferencvárostól Davide Lanzafamét, akinek 2021 nyaráig érvényes szerződése van, továbbá a kölcsönszerződés lejárta után érvényesítette opciós jogát, így a Pakstól igazolt Kesztyűs Barna a következő két évben is Kispesten futballozik."

Legfrissebb híreink