Honvéd-DVTK: tulajdonosváltás árnyékában

Igen fontos hiányzója lesz a mérkőzésnek.

Forrás:

Az utolsó előtti Honvéd az utolsó Diósgyőrt fogadja, méghozzá annak az MTK-nak a stadionjában, ahol az előző körben a miskolciak vereséget szenvedtek 1-0-ra a kék-fehérektől.

Nem elég, hogy mindkét csapat kieső helyen van, de edzőváltást is kellett eszközölniük a klubvezetőknek az eredményesebb szereplésbe vetett hit miatt.

Ki lesz a Honvéd végleges vezetőedzője? - NB1.hu

 

Kispesten Bódog Tamást átmenetileg Pisont István váltotta a kispadon. Mint azt az nb1.hu december 7-én elsőként jelezte, a posztra a legesélyesebb a Topolya szakvezetője, Szabó Zoltán volt, aki viszont sajnos tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt...

Vitte volna a Honvéd a ma elhunyt edzőt - NB1.hu

 

Pisont István a mérkőzést felvezető nyilatkozatában fontos hiányzóra is felhívta a figyelmet:

„A Kisvárda elleni mérkőzés előtt az volt a legfontosabb, hogy stabilizáljuk a csapatot, legyen rendben a védekezés, és innen tudunk aztán tovább építkezni. A játékosoknak is mondtam, lépésre lépésre kell haladnunk, és az első lépést megtettük a Kisvárda ellen. Szervezettség, fegyelmezettség, alázatosság jellemezte a csapatot, de az is látható volt, hogy amennyiben kinyílunk, akkor bizony nehéz helyzetbe kerülhetünk, többször is megkontrázott minket a Kisvárda. Ennek tudatában készülünk a DVTK ellen, természetesen a győzelemért lépünk pályára szerdán. Láttuk a Diósgyőr MTK-val szembeni bajnokiját, tisztában vagyunk vele, hogy nehéz feladat elé állítanak majd minket, szervezett, jó csapat lesz az ellenfelünk. Végig figyelni kell, egy pillanatnyi kihagyás sem fér majd bele, bízom benne, hogy Eppel Mártont leszámítva mindenki rendben lesz, mindent megteszünk majd a győzelemért.”

Geri Gergely, akivel kapcsolatban arról, hogy a Diósgyőr szakvezetője lesz, szintén az nb1.hu számolt be először, de még azelőtt, hogy Feczkó Tamást menesztették volna a klubvezetők. Geri az MTK ellen mutatkozott be, igen intenzíven élte át a mérkőzést, a kispadon helyet foglalók számára kijelölt tartózkodási zóna teljes területét szinte mindig kihasználva.

A vereség után elmondta, akkor lenne a legboldogabb, ha mindig nyugodtan nézhetné végig a mérkőzéseket, mert akkor az azt jelentené, hogy jól és eredményesen játszik a csapata.

És erre, de legalábbis az utolsó tételre ma kora este is nagy szükségük lenne a miskolciaknak.

„Vasárnap közel álltunk ahhoz, hogy pontot szerezzük az MTK otthonában, sajnos azonban ez a végén kicsúszott a kezünkből. Jól küzdöttünk, ám sokszor passzívak voltunk, magunkra húztuk az ellenfelet, ennél magasabban szeretnénk a jövőben védekezni. Agresszívabb játékot, több futást várok a csapattól. A felkészülés mellett fontos a regeneráció is, hiszen szerdán azzal a céllal jövünk vissza az Új Hidegkuti Stadionba, hogy a lefújás után ponttal, pontokkal térjünk haza. Hiszek benne, hogy a mindennapi munkának meg lesz az eredménye” - mondta Geri.

Tulajdonosváltás Diósgyőrben? - NB1.hu

 

És ami még fontos a Diósgyőrrel kapcsolatban, sajtóhírek szerint hamarosan tulajdonosváltás lehet a klubnál, és ha igazak a hírek – amit még nem cáfoltak meg -, akkor első lépésként anyagilag erősödhet meg nagyon a DVTK.

Kezdés 18 órakor.

 

FRISSÍTÉS, 13.53:

 

Megkérdezték a DVTK-t a tulajdonosváltásról - reakció - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink