Honvéd-DVSC: remek hetet zártak a kispestiek - a gólok története

Egyre nagyobb pácban a Loki.

Forrás: honvedfc.hu

Honvéd-DVSC 3-1

A kiesés elől menekülő DVSC a Honvéd otthonában vizitált. A kispestiek kedden maratoni csatában jutottak be a Magyar Kupa döntőjébe. A fővárosiak kihasználták a nagy siker okozta eufóriát, hiszen a Lokit is két vállra fektették. Lélektani szempontból jókor szerezte a góljait Pisont István alakulata, hiszen az első és a második félidő elején is bevette a cívisvárosiak kapuját. Kamber kiállítása miatt ugyan kényelmetlen helyzetbe került a Honvéd, de a DVSC csak szépíteni tudott. A végeredményt Szendrei egy bombagóllal állította be. A hajdúsági alakulatot csupán egy pont választja el a kiesést jelentő 11. helytől, vagyis nincs könnyű helyzetben Vitelki Zoltán legénysége.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: UGRAI ROLAND

Az 5-szörös magyar válogatott futballista nagy kedvvel futballozott, emellett a második játékrész elején a tizenegyesnél sem remegett meg a lába. Ugrai ebben a szezonban először szerzett gólt az NB I-ben.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: KAMBER GÓLJA

A kispestiek már a 15. percben megszerezték a vezetést, egy szöglet után Kamber ünnepelhetett. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

15. perc: Ugrai szögletét követően Kamber csúsztatását nem tudta védeni Nagy Sándor (1-0).

Security Check Required

 

51. perc: Gazdaggal szemben Kinyik szabálytalankodott a tizenhatoson belül. A büntetőt Ugrai váltotta gólra (2-0).

Security Check Required

 

69. perc: A csereként beszálló Adeniji góljával szépített a Loki. Bódi adott be balról, Adeniji pedig két méterről bombázott a léc alá (2-1). 

Security Check Required

 

89. perc: Szendrei vitte be a kegyelemdöfést. Kis szerencsével került a labda a kispesti játékos elé, aki 10 méterről bődületes erővel küldte a labdát a Loki kapujába (3-1). 

Security Check Required

 


A KÖVETKEZŐ FELADAT

A kispestiek szerdán kupadöntőt játszanak, az ellenfelük a Mezőkövesd lesz. A fővárosiak nyolcadik alkalommal nyerhetik meg a sorozatot. A DVSC pénteken a sereghajtó Kaposvárt fogadja. A Loki nem becsülheti le az utolsó helyen szerénykedő riválist, hiszen a Rákóczi ebben a szezoban már kétszer is kibabrált a debreceniekkel. 

JEGYZŐKÖNYV:

Budapest Honvéd FC-Debreceni VSC 3-1 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.:
Pintér Cs.
gólszerzők: Kamber (15.), Ugrai (51. - 11-esből), Szendrei (89.), illetve Adeniji (69.)
sárga lap: Kamber (15. és 65.), Levkovich (75.), Ugrai (77.), illetve Kusnyír (48.)
piros lap: Kamber (65.)
Budapest Honvéd: Tujvel (Levkovich, 71.) - Batik (Niba, a szünetben), Kamber, Lovric, Ikenne-King (Mezghrani, 58.) - Gazdag (Nagy G., 79.), Szendrei, Hidi, Kesztyűs, Kukoc (Aliji, a szünetben) - Ugrai
Debrecen: Nagy S. - Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi - Tőzsér - Bódi, Haris (Szabó B., 71.), Varga K. (Kundrák, 56.) - Szécsi (Adeniji, 56.), Trujics (Garba, 56.)

FRISSÍTVE: REAKCIÓK

22.01

Honvéd-DVSC: boldog Pisont, elkeseredett Vitelki - reakciók - NB1.hu

 

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink