Honvéd, Bolton, Hull City és most Diósgyőr

Miskolc – Tehetséges kapus igazolását jelentette be a DVTK!

Forrás:

Az elmúlt hetekben próbajátékon szerepelt Diósgyőrben az utánpótlás-válogatott Bukrán Erik, aki a mai napon aláírta három évre szóló szerződését a DVTK-val – írta a klub.

 

Az 1996-ban született kapus szülővárosában, Pétervásárán kezdte pályafutását, Egerben folytatta, majd a Budapest Honvédhoz került. Ezt követően Angliába igazolt, a Bolton és a Hull City utánpótlásában nevelkedett, utóbbi klubnál nem sokkal 18. születésnapja előtt profi szerződést kapott. Legutóbb a Scarborough United csapatában szerepelt kölcsönben. Az elmúlt napokban próbajátékon vett részt a DVTK-nál.

 

 

- Úgy gondolom, hogy Magyarországon a legjobb helyre sikerült igazolnom - mondta el Bukrán Erik. – Most a legfontosabb, hogy minél jobb állapotba kerüljek, és hogy hétről-hétre keményen dolgozzak, a hosszabb távú tervek majd ezt követően kialakulnak.

 

- Bukrán Erik egyfelől távolról, Angliából, másfelől közelről, a régiónkból érkezett, hiszen heves megyei  - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Az elmúlt hetekben munkájával meggyőzte az első csapat kapusedzői stábját, Veréb Györgyöt és Szalma Pált arról, hogy érdemes szerződtetni, ezért három évre szóló szerződést írtunk alá vele.

 

 

Névjegy

Név: Bukrán Erik

Születési idő: 1996. december 6.

Születési hely: Pétervására

Magasság: 195 cm

Poszt: kapus

 

Pályafutása

2016 DVTK

2015 Scarborough United (kölcsönben)

2015-2016 Hull City utánpótlás

2015 Bolton utánpótlás

2011-2015 Budapest Honvéd utánpótlás

2009-2011 Egri SE utánpótlás

2003-2009 Pétervására utánpótlás

Legfrissebb híreink