Honvéd: alappillérek játéka kérdéses a Fradi ellen

Látvánnyal készülnek az ultrák.

Forrás:

Kapásból belevág a lecsóba a Honvéd az első tavaszi fordulóban, Supka Attila csapata a listavezető Ferencváros vendége lesz szombat este. Mindkét gárda kalandos körülmények között ért haza a törökországi edzőtáborából az időjárási körülmények miatt, de könnyen megjósolható, viharos lesz az egymás elleni találkozásuk is.
 
Egyrészt azért, mert a Fradi-Kispest párviadal a magyar labdarúgás egyik ékköve, másrészt azért, mert mindkét gárdának kiemelkedő szurkolótábora van. Az nb1.hu úgy tudja, a kispesti ultrák gyakorlatilag megtöltik majd a vendégszektort, mindezek mellett, látványos koreográfiával is készülnek a találkozóra.
 
Arra a találkozóra, melyen lehet, hogy nem számíthat Supka Attila vezetőedző két kiemelten fontos játékosára. A csapatkapitány Djordje Kamber alig lépett pályára a törökországi edzőtáborban megrendezett mérkőzéseken, míg a végtelen tüdejű középpályás, a csapat szívének számító Nagy Gergő egyáltalán nem tudott játszani.
 
A két játékos külön-külön történő pótlása is fejtörést okoz bármikor a vezetőedzőnek, hát még akkor, ha egyikük sem játszhat(na) a Ferencváros ellen. 
 
Ráadásul idegenben...

Legfrissebb híreink