Honvéd: akár éjjelente is edz a horvát szélső

,,Hamarosan visszatér minden a normális kerékvágásba.”

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd horvát balszélsője, Tonci Kukoc sem tétlenkedik, amíg otthon kénytelen készülni, naponta legalább 10 kilométert fut. Természetesen odafigyel arra, hogy biztonságos távolságra legyen a többi embertől, valamint a futás mellett az erősítést sem hanyagolja. Videózni sajnos nem tud, mert egyedül van otthon, de biztosít róla mindenkit, hogy minden nap edz.

Kukoc éjjelente is képes volt a Honvéd edzőközpontjában a konditeremben gyakorlatokat végezni, amennyiben nem kapott lehetőséget egy vidéki meccsen. Minden mérkőzés előtt gólszerzésre és gólpasszok adására készül, ezzel is segítve a csapatát.

Nehezen éli meg ezt az időszakot, így nyilatkozott róla:

,,Ez egy nehéz időszak, de ahogy Kambi is említette, többünknek volt már része hasonlóban. Amikor megszülettem, a hazámban éppen háború zajlott, minden nap megszólaltak a légvédelmi szirénák, mi pedig rohantunk a bunkerekbe, nehogy megöljenek minket a bombázások során, és ha azt túléltem, akkor a vírustól sem szabad félnem. Tudom, hogy nem csak én érzek így, az összes Magyarországon játszó balkáni játékos átélte ezt az időszakot, ami nehéz periódus volt, viszont abból is meríthetünk erőt.”

A 29 éves szélső ebben a szezonban 23 meccsen lépett pályára az összes sorozatot tekintve, hét gólpasszával ő a Honvéd házi gólpasszkirálya.

Tonci Kukoc így tekint előre:

„Minden embernek be kell tartania a kéréseket, aki teheti, maradjon otthon, ezzel is csökkentve a fertőzés lehetőségét, a vírus és a vészhelyzet nem tarthat örökké, legyünk erősek és hamarosan visszatér minden a normális kerékvágásba.”

A horvát játékos hozta össze a szezon egyik legjobb gólörömét:

Security Check Required

(null)

Legfrissebb híreink