Honvéd: a visszatérő gólkirály figyelmeztetése

Boldogan nyilatkozhatott.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd az előző fordulóban fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott az Újpesttel. A fővárosi rangadón csereként lépett pályára Eppel Márton, akinek még decemberben sérült meg a bokája. 

A meccs utáni sajtótájékoztatón Horváth Ferenc vezetőedző az nb1.hu-nak elmondta, a centert fel kell építeni, mert visszatérőben van. Azt is hozzátette, hogy Eppelben jelenleg annyi van, amennyit szombaton játszott (a hosszabbítással együtt kb. 15 perc). További részleteket itt olvashatnak:

Honvéd: megvan, mikor tér vissza a csapatkapitány - NB1.hu

 

Eppel a Honvéd hivatalos oldalának nyilatkozott. Többek között arra is felhívta a figyelmet, hogy nem dőlhetnek hátra a kispestiek, akik a tabellán a kilencedik helyen állnak, és jelenleg 4 pont a fórjuk a 11. Budafokkal szemben.

"Örültem nagyon a visszatérésnek, fontos volt számomra, hogy a hosszú sérülésem után ismét pályán lehessek. A hosszabbítással együtt tizenöt percet töltöttem a pályán, boldog voltam, hogy ennyi időt játszhattam. Sokat számított, hogy érezzem, van már annyira jó a lábam, hogy futballozhatok, ez az önbizalmam szempontjából is fontos volt. Most van egy újabb teljes hetem az edzésekre, úgy érzem hétről hétre jobb és jobb lesz a formám, és egyre többet tudok majd játszani.

 

Hat meccs van hátra, és egyáltalán nem vagyunk abban a helyzetben, hogy egy pillanatra is hátradőljünk. Mindenkinek éreznie kell ennek a fontosságát, és arra törekednie, hogy ebben az egy hónapban, ezen a hat meccsen olyan teljesítményt nyújtson, amely után fel sem vetődhet, hogy a Honvédnak bármi gondja is lehet a szezon végén. Legyen szó akár plusz munkáról, vagy bármiről, ami segíti a csapatot, azt meg kell tennünk, és az edzések mellett mentálisan is készen kell állnunk erre a hat mérkőzésre" - mutatott rá Eppel Márton.

 

A Honvéd a hétvégén a Zalaegerszeg otthonában játszik újabb fontos mérkőzést. 

Legfrissebb híreink