Honvéd: a fiataloknak üzent a szélső - videó

Egyedül nehéz átvészelni ezt az időszakot.

Forrás: honvedfc.hu

Az MLSZ március 16-án függesztette fel a bajnokságokat, így a Honvéd játékosai is otthon, egyéni edzésterv szerint készülnek.

Mohamed Mezghrani tapasztalataival a fiatalabb játékosokat segíti, hogy ebben a nehéz helyzetben se tévesszék sem elől a célokat:

„Folytassák a munkát, eddzenek tovább és ne lustuljanak el!“

 

 

A belga-algériai játékos elárulta azt is, hogy gyakran edzenek közösen Macdonald Nibával. Természetesen ügyelnek arra a tréningek alatt, hogy megtartsák a szükséges távolságot.

„Egyedül vagyok itt, Budapesten, s egy idő után igencsak unalmassá válnak a napok. Ezért is jó, ha néha közösen végezzük el a kiszabott edzésmunkát, mert bár nyilván nem tudunk úgy együtt edzeni, mint normál esetben, mégiscsak van kihez szólni. Egyedül túl nehéz átvészelni ezt az időszakot."

Délelőtt és délután is együtt készül a két focista, persze a programjuktól függően. A 25 éves szélső sokat fut a Duna-parton vagy a hegyen, de néha kimennek a Margit-szigetre labdázni a csapattársával.

„Nagyon hiányzik az akadémia. Hiányoznak a társakkal közös edzések, igaz, én ilyen bolond vagyok, nekem a foci hiánya a legrosszabb. Természetesen hiányzik a családom is, az, hogy kicsit kimozduljunk a barátokkal, mint a normális életritmusunkban, de még egy hagyományos bevásárlásnak is örülnék. Nehéz helyzet ez mindannyiunk számára, de igyekszünk átvészelni.“

Mezghrani igyekszik formában tartani magát, de az előírásoknak megfelelően próbál minél több időt otthon tölteni. Sokat beszél telefonon a családjával, valamint A nagy pénzrablás című sorozatot nézi a Netflixen.

Legfrissebb híreink