Holman: A DVSC-nél megkapom azt, amelyet a Fradinál nem

Debrecen - A középpályás törlesztene a Loki felé és szeretne Gerával játszani a válogatottban.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC középpályása, Holman Dávid elmondása szerint nagyon jól döntött, mikor a Lokiba igazolt, és próbálja meghálálni a klubnak azt a bizalmat, amelyet például a Ferencvárosnál nem kapott meg.

 

„Nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy ide igazoltam. Debrecenben megkaptam azokat a lehetőségeket, amelyeket a Fradinál nem. Gondolok itt legfőképp a bizalomra.Kiválóan érzem magam jelen pillanatban is, a csapattársak és az edzők mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb beilleszkedjek” – mondta Holman Dávid a dvsc.hu-nak.

 

A középpályás a jövőjéről is ejtett pár szót, aki szerrtne olyan teljesítményt nyújtani a DVSC-ben, hogy bekerüljön a válogatottba.

 

„Nyilván az elképzelésem az, hogy a Lokiban olyan félévem legyen, amelynek köszönhetően megkapom a meghívót a keretbe. Bízom benne, hogy Gera Zoli megvár a nemzeti tizenegyben, vele mindig nagy álmom volt együtt futballozni, sajnos a Fradiban ezt egyéb okok miatt nem tudtuk megtenni. Bízom benne, ha bekerülök a válogatottba, megkapom a lehetőséget, és olyan teljesítményt tudok majd nyújtani, hogy ott is ragadok”– majd azt is elmondta, a Lokival szemben is van törlesztenivalója és csak utána próbálná ki magát külföldön.

 

Egyelőre még van törlesztenivalóm a klubbal szemben, hiszen a legnehezebb időszakomból rángatott ki a DVSC. Ezt szeretném meghálálni jó játékkal és gólokkal. Ha ezt teljesítettem, és lesz külföldi kérőm, amit érdemes számba venni, akkor ismét kipróbálnám magam légiósként.”

Legfrissebb híreink