Hívta a DAC, döntött a Benfica a magyar tehetségről

Elmondta a véleményét az esetleges NB I-be igazolásról.

Forrás:

Csoboth Kevin a magyar U17-es válogatottal részt vett a 2017-es Európa-bajnokságon, most, 19 évesen viszont már felnőttcsapatban szeretne szerepelni. Az elmúlt szezonban egyszer játszott csereként a Benfica B-ben, a DIGI Sport híradójának pedig elárulta: volt ajánlata, de egyelőre marad a portugál klubnál.
 
"Most a második csapattal fogom megkezdeni a felkészülést, volt lehetőségem elmenni másik csapathoz is, de ezt a klubom nem engedélyezte. Szóval, a Benficára kell koncentrálnom, és ott a legjobbat nyújtanom" - nyilatkozta a Sport24-nek Csoboth Kevin.
 
Arra a kérdésre, hogy hova igazolhatott volna, Csoboth Kevin annyit mondott, hogy az nem publikus, egy esetleges NB I-be igazolásról pedig így beszélt: ”Mindent megteszek, hogy egyszer magamra húzhassam a nagyválogatott mezét, de nem gondolkozom hazajövetelben.”
 
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a szlovák élvonalban szereplő DAC tett ajánlatot a játékosért, akivel tavaly 2021-ig hosszabbított a Benfica.
 
Csoboth a Benfica második csapatával edz, de bajnokikat javarészt a saját korosztályában, illetve az U23-as együttesben játszott az elmúlt szezonban.
 

Legfrissebb híreink