Hivatalos: megvan az újonc NB I-es klub edzője!

Balmazújváros - Választott a vezetőség.

Forrás:

 

A Balmazújváros FC hivatalos honlapján jelentette be: szerződést kötött Horváth Ferenccel.  "A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő NB I-es labdarúgócsapatának új vezetőedzője Horváth Ferenc, volt válogatott labdarúgó. Több NB I-es klubnál is megfordult edzői pályája során, legutóbb a Diósgyőr csapatánál tevékenykedett. 2+1 éves szerződést jött létre a klub, és a tréner között!"

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Magyarország - A Balmaznál szerdán bejelenthetik Feczkó utódját. A másodosztályban kapott munkát Lipcsei. Fontos bejelentést tett a Puskás. Immáron 30. alkalommal indítjuk útnak azt a hírfolyamunkat, amiben az átigazolási híreket gyűjtjük egy csokorba. Könnyen kiszámítható tehát, hogy 15 évvel ezelőtt csináltuk először, és mivel már több érdeklődés is történt, hogy mikor jön az új gyűjtés, ezért terveinkkel ellentétben, nem jövő hétfőn, hanem már ma indítjuk.

 

"Kellemetlen helyzetbe kerültünk a feljutást követően, hiszen az NB II-ben velünk dolgozó stáb egésze elköszönt. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptunk a megfelelő edző megtalálása érdekében is, azt gondolom, hogy ő lehet a legmegfelelőbb, a legalkalmasabb ember. Örülök, hogy az első számú jelöltünk elfogadta a felkérésünket, őszintén megmondtam neki, hogy minket mindenki leír, mi rendelkezünk a legkisebb költségvetéssel. Nem vár rá egyszerű feladat, mégis bízunk a közös munka gyümölcsében. Hiszem, hogy a futballt nem a költségvetés dönti el, hanem a pályán mutatott játék" - nyilatkozta Dr. Tiba István elnök. 

Legfrissebb híreink